Főoldal » Az első győzelem az EB-n

Az első győzelem az EB-n

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Végre láttunk olyat, amit vártunk a lányoktól! Küzdelem, győzelem, öröm, lelkes játék.

Megvertük a németeket, revansot vettünk és kiütöttük Őket az egész EB-ről, magunkat pedig qualifikáltuk a következő körre.

Nézzük hogy is zajlott a mérkőzés egészében ez az örömteli esemény.

A németek villámrajtja kicsit megijesztette a lányokat és a szurkolókat is minden bizonnyal. A nyolc perc alatt kapott hat gól nem volt fényes a részünkről, pláne az egy lőtt gólunkkal szemben. Böhm egyből bele is nyúlt a meccsbe. (ezt hiányoltuk az előző mérkőzésen)  Az időkérés után pedig gyors három góllal fel is jöttünk, jelezvén itt vagyunk még.

A félidő végére aztán sikerült is felzárkózni egészen három gólig. A neheze azonban még hátra volt. A magyar csapatban ment a forgás sok volt a csere variálták a támadó, illetve a védő taktikákat is, de úgy tűnt, hogy a viszonylag jól blokkoló németek ellen az alacsony súlypontú játékosok fognak érvényesülni, és így is lett. Sikerült is egyéni megoldásokból is kapuba találni és a beállós kapcsolatok is sokkal jobban működtek, mint a horvátok ellen.

A második félidőben aztán mind védekezésben, mind támadásban kezdett összeállni a magyar egység. A kapusok jól fogtak mindkét oldalon a németeknél Schülke a csapat legjobbja lett, nálunk a kapusok a heteseket gyilkolták 100%-os hatékonysággal, mellyel sikerült kizökkenteni a németeket. Nálunk a csapat legjobbja Görbicz Anita a 8 kiharcolt büntetőből hatot értékesített, ezzel is hozzájárulva a csapat sikeréhez.

Végig szoros mérkőzés volt így a németeknél a kezdő csapatból négyen végigjátszották a mérkőzést, úgy tűnik el is fáradtak, sikerült felőrölni a 60 perc alatt a nagy ellenállást.

A második félidőben mindösszesen hét gólt kapott a magyar csapat és erre lehet azért építeni a jövőben, ha így össze tud állni a védekezés. A németek is produkáltak a második félidőben egy 8 perces gólcsendet, amit mi kihasználtunk, hisz ilyenkor három gólt szereztünk zsinórban és ekkor sikerült egalizálnunk először az eredményt.

Ez után nem is engedtük ki a kezünkből a dolgot, hoztuk a mérkőzést és ezzel kiütöttük a németeket a további küzdelemből.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.