Főoldal » Labdarúgás: Jóképű lett

Labdarúgás: Jóképű lett

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A 4. legjobbnak választotta a Ferencváros-Újpest mérkőzés előtt látható élőképet a francia lagrinta.fr internetes oldal, mely a hétvége legjobb európai futball koreográfiáit rangsorolta. A rangadó előtt látható hatalmas nagy “B közép” felirat a top 10-be került.

Az hogy a Fradi-Újpest rangadón mindig elképesztően sok ember van a nézőtéren, az nem egy nagy újdonság. Az sem, hogy ezeken a meccseken mindig hatalmas a hangulat, látványos a közönség és a pályán történtek egyaránt. 

Most a Puskás Stadionban játssza hazai meccseit a zöld-fehér együttes, miután stadionjukat építik. Több mint 22 ezer ember jött el, ezek közül pedig (mivel hogy hazai pályán voltak) rengetek FTC drukker, akik egy elképesztően nagy B közép feliratú élőképet formáltak kezükkel és az abban lévő színes papírokkal, sálakkal. 

Ahogy az oldal vélte, a “Green Monsters” a csapat színiből állította össze ezt a képet és ezek alapján nem igen szükséges Google fordító ahhoz, hogy megértsük a csapat iránti szeretetet és hűséget. 

A találkozó egyébként nagyszerű volt, egy jó meccset lehetett látni, melyen meglepően gyorsan az Újpest szerzett vezetést, azonban később szépen összekapta magát a hazai klub és a végén egy nagyon jó játékkal 3-1-re legyőzte ellenfelét. 

Azonban bármennyire is jól hangzik ez, a balhé most sem maradt el, még akkor is ha csak egy dologról beszélünk. A 85. percben több zöld-fehér drukker áttörte a kerítést, ezért az incidensért pedig két millió forintos büntetést kapott a klub, sőt az MLSZ fegyelmi bizottsága a legközelebbi hazai bajnokira a Puskás Stadion C illetve az M-től az S-ig tartó szektorait lezárta. 

A top 10-es lista élére pedig a Stuttgart-Eintracht Fraknfurt találkozón látható koreográfia került, de az alábbi linken az összest meglehet tekinteni: http://www.lagrinta.fr/top-10-les-tifos-du-week-end-2&7245/

Képforrás: Sport24.hu/Lagrinta.fr

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.