Főoldal » Ligue 1: Leonardo lemondott

Ligue 1: Leonardo lemondott

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Lemondott a PSG labdarúgócsapatának sportigazgatója Leonardo. A Paris-Saint-Germain-t irányító szakembert korábban a Francia-Labdarúgó-szövetség fellebbviteli bizottsága 2014.június 30-ig felfüggesztette az állásából (vagy ha úgy tetszik eltiltotta), a Valenciennes elleni találkozó után történtek miatt. Most a szakvezető a nyári átigazolási időszak után hagyja el a párizsi csapatot.

A klub hivatalos közlemény úgy szól, hogy Leonardo szerdán benyújtotta a Paris-Saint-Germain klubjának. A gárda sportigazgatója nem egyből hagyja ott a francia csapatot, hanem majd csak a nyári átigazolási időszak végeztével távozik. 

Korábban a Valenciennes elleni találkozó 43.percében állították ki Thiago Silvát, amiért az meglökte a bírót. A játékvezető piros lappal jutalmazta a cselekvést, majd Leonardo az öltözőhöz érve törlesztett.

Ő erre másképp emlékezett, mert mint azt elmondta szerint inkább őt inzultálták. Ez egyáltalán nem hatott meg senkit sem, legfőképpen nem a fegyelmi bizottságot, amely első fokon 9 hónapnyi eltiltást szabott ki rá. Ennél állítólag súlyosabb is lehetett volna a dolog, hiszen örülhet hogy nem egy teljes évet kapott.

A brazil ezek után élt a fellebbezés lehetőségével, de mivel a bizottság meghallgatásán nem jelent meg, így eztán a február 8-ig tartó felfüggesztését, június 30-ig hosszabbították. A PSG is kapott a dologból. 3 pont levonás járt volna a klubnak, de ezt az ítéletet felfüggesztették a következő szezonra.

Most sajtóhírek szerint még távozása előtt szeretné meggyőzni Edinson Cavanit, hogy a Napolitól igazoljon át Párizsba, ám nem ő az egyetlen kiszemelt így munkája végén, hiszen Daniele De Rossit is szeretné megszerezni a francia együttesnek.

Képforrás: Sportinglife.com 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.