Főoldal » Programajánló

Programajánló

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A Zöldgömb Sport Klub által szervezett 3 eseményre szeretném felhívni a figyelmet:

1. BEIGLI-FUTÁS DECEMBER 31.-ÉN, SZOMBATON!

 Szilveszter napján a Fő téren, Óbuda polgármesteri hivatala elől rajtol a 15. Beigli-futás. A versenyre beiglivel vagy más süteménnyel lehet nevezni. A legjobbak stílszerűen beiglit kapnak díjként, a verseny után pedig ajándékokat sorsolnak ki.

Távok:
2 km (15 év alatt): 11.00
4 km (14 év felett): 11.20
2 km gyaloglás és botos túra (nordic walking): 11:20
300 m (ovis futam): 11.45

2. TÉLI GYERMEKVASÚT gyalogtúra és futóverseny január 15.-én.

A Gyermekvasút Széchenyi-hegyi végállomásától indulva 20 km-es távot kell teljesíteni. Az útvonal a János-hegy környékének legszebb részeit érinti. A szintkülönbség 580 méter, a szintidő 7 óra, tehát kényelmes, 3 km/órás sebességgel teljesíthető a túra.
Az EDF DÉMÁSZ ÖTPRÓBA LONDON 2012 programsorozat résztvevői számára is biztosított a teljesítési lehetőség 7, 15 és 30 km-es távon.
A futás kedvelői részére is biztosított a versenyzési lehetőség, ők 45 km-es távon mérhetik össze tudásukat. A verseny a Terep Ultra Kupa része.

3. TANULMÁNYI KIRÁNDULÁS! CSEH TAMÁS EMLÉKTÚRA a Pilisben január 22.-én.

A Pomázról induló túra felénél, a Lajos-forrásnál, 1 órás élő koncertet hallgathatnak meg a résztvevők Cseh Tamás dalaiból.

 

További információk: www.zoldgomb.hu

 

A Zöldgömb Sport Klub 1996-ban alakult, tevékenységét a sport, a környezetvédelem és a kultúra területén fejti ki. A Zöldgömb Sport Klub megalakulása óta több mint 130 sportesemény létrehozásában vett részt. A Zöldgömb Sport Klub egy mindeddig egyedülálló zöld program megvalósítását kezdte el. Ennek lényege, hogy az egyesület kizárólag a környezet állapotát a lehető legnagyobb mértékben megvédő tevékenységet folytat, a legkorszerűbb környezetkímélő eszközökkel dolgozik, valamint a környezettudatos szemléletmódot a mindennapi tevékenységben is markánsan megjelenítő támogatókkal és üzleti partnerekkel épít ki kapcsolatot.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.