Főoldal » Te is bajnok lehetsz !-The Champion kiállítás a Millenárison

Te is bajnok lehetsz !-The Champion kiállítás a Millenárison

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Egészen különleges önismereti élménye lesz annak,aki elmegy a Millenáris B épületébe a “The Champion” kiállításra.

Budapest legújabb,legmodernebb,leginteraktívabb kiállításának szervezői nem kevesebbet tűztek ki célul maguknak,mint hogy megmutassák bárkinek, a bajnoki tehetség ott van mindannyiukban.A legmodernebb technológiákat felhasználó kiállításon az interaktív élményelemek mind egyazon célt szolgálnak, mérjük fel képességeinket,ismerjük meg magunkat,és érezzük át,mit jelent élsportolónak lenni.A képességfelmérés kiterjed a harcművészetekre, a labdajátékokra, a focira, az evezésre, az atlétikára, valamint a vívásra.

A képességeket felmérő interaktív ún. Champlab-ek közötti szünetekben VR technológiák, 3D látványfilmek,és ismeretterjesztő játékok segítségével kerülhetünk közelebb korunk legkiemelkedőbb sportolóikonjainak életéhez. Megismerkedhetünk a táplálkozásuk alapjaival, a mentális felkészülésüket segítő technológiákhoz,majd a kiállítás végén megkaphatjuk az értékelésünket saját tesztjeinkről.

A rendkívül profin megalkotott kiállítást erősen ajánljuk minden korosztálynak,aki jobban meg akarja ismerni saját képességeit.

thechampion.hu

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.