Főoldal » WTCC: Michelisz új barátja- agresszívabb külsőt és belsőt kap a 2014-es Civic

WTCC: Michelisz új barátja- agresszívabb külsőt és belsőt kap a 2014-es Civic

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.
Fényderült az új generációra. A Túraautó Világbajnokságban szereplő gyári Honda következő évi versenygépe igen erős lesz, melyet a gyári pilótákon kívül ismételten a Zengő Motorsport (Michelisz Norberttel) és egy negyedikként csatlakozó privát Mehdi Bennani használ majd. A marokkói BMW-ről vált majd.

Körönként majd öt másodperc. Ennyivel lesz gyorsabb s erősebb a 2014-es Civic az idei évben elért köridőkhöz képest, legalábbis a Honda Racing szerint mindenképp, az új szabályoknak köszönhetően. Aerodinamikailag is változások lesznek, aminek köszönhetően ezen a téren, mindenképpen sokkalta hatékonyabb versenygépet láthatunk majd. Egyrészt a japánok, másrészt a magyarok örömére, hiszen a következő szezonban is a Hondával megy majd Michelisz Norbert és a magyar istálló, a Zengő Motorsport mely egy autót indít majd. Zengőék az idén váltottak át a BMW-ről, de mint az kiderült egy nagyszerű döntést hoztak a csapattagok. 
Akár hasonlóképpen járhat majd az a Mehdi Bennani is, aki szintén BMW-ben ült eddig.
Ami szembetűnő szabályváltozás a következő szezont illetően, az a lebonyolítás, így ennek fényében jövőre minden verseny fixen 60 kilométeres lesz, az időmérők pedig a Forma-1-hez hasonlóan három szakaszból állnak majd.
A gyári autókat továbbra is Tiago Monteiro és Gabriele Tarquini vezetik majd. 
Képforrás: Honda Racing

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.