Főoldal » Európa a parlamenti választási térben – Irány ma merre Magyarországon a politika út közben?

Európa a parlamenti választási térben – Irány ma merre Magyarországon a politika út közben?

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Mai Magyarország számára az EP választás legfontosabb politikai esemény, holnapi meghatározó történelem

Ma Magyarország nem szabad, hogy rosszul mérlegelje a politikai idő súlyait! Mi lesz az irány ma és holnap a politikai tér szélén?

Új, 2018 tavaszához hasonló politikai hiba az ellenzéktől, a magyar embereknek óriási politikai ár lesz.

Minden magyar politikai erőnek, politikai gondolkodásnak fel kell ismernie az összetett helyzetet, az úton a mai Magyarország politikai váltójának állása még nem ismert.

Egyetlen politikai párt felkészült a súlyához méltóan az EP választásra – a FIDESZ.

Mai Magyarország politikai idő keresztmetszetében az EP választás politikai léptékkel perdöntő!

Magyarország ma a jövője szempontjából a politikai térben nagy jelentőségű eseményhez érkezik az EP választással.

Mérsékelt demokrata értékválasztással az európai parlamenti választásban olyan erős politikai üzenet lesz kódolva, amely a jelenlegi vidéki média eljutás mellett behatárolja a későbbi mai Magyarország önkormányzati választását.

Már egy EP változatlanság összetétele is komoly politikai változásokat generál.

Magyarország ma az EP választás kiszolgáltatott politikai világában van….ellenzéknek kell a politikai választ a kornak megfelelően megadni.

Magyarország számára ma történelmi jelentőségű lesz az EP választás kimenetele, a tények a kiküldött képviselők politikai összetétele olvasatában.

A mérsékelt demokrata politikus Országbíró Zoltán politikai álláspontja, hogy a mai Magyarország számára a politikai élet jövőbeni egyetlen mozzanata sem lesz fontosabb, mint az EP választás.

Ennek megfelelően az EP képviselői helyekből egynek sem szabad elveszni az elérhető optimumhoz képest, az európai értékek őrzése szempontjából.

Magyarországról delegálható EP képviselők száma miatt és a magyar politikai konzekvenciák hiánya miatt itthon, az Európa jövőjét szinte felemésztő nagy európai pártérdekek miatt Európában ennek súlya alá nem becsülhető.

Önmagától a politikai és választói várakozások ellenére, a hatalmi politikai önmérséklet és humán irányú reform, átlátható és méltányosan áldozatmentes jogalkotás eddig nem volt fellelhető – a gazdaság erősödése mértéke kevés önmagában az élhető ország létrehozásához a fentiek nélkül.

A politika mai kérdése mérsékelt demokrata olvasatban – szinte egyetlen kérdése: Össze képes-e állni egy teljes ellenzéki EP lista, hozzáillő minden emberhez eljutó EP kampánnyal, s talán ugyanennyire fontos, hogy ez történjen a múlt árnyékának a politikai jelentől való hátrébb vonulásával minden politikai pártnál?

Mérsékelt demokrata álláspont, hogy a mai magyar politika későbbi veszteségei, vagy változásai ezen a politikai válaszon fog múlni!

Magyarországon a múlt árnyainak politikai túltengése, vagy jövő lehetséges politikai pártjainak félreértett téves tolakodása, mind a mai FIDESZ biztos politikai győzelem sorozatát hozza majd!

2018 április politikai ellenzéki visszásságai könnyen ismétlődhetnek meg.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.