Főoldal » Kortárs magyar politika! Több politikai figyelmet az első gyerek, első lakás gondokra!

Kortárs magyar politika! Több politikai figyelmet az első gyerek, első lakás gondokra!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Mérsékelt demokrata politika fontosnak tartja a fiatalok helyzetbehozását az első gyerek vállalása, az első lakáshoz hozzájutás kérdéseiben.

Politikai értékrendje egyik pillére – Magyar segítse a magyart mindenhol és mindenkor!

 

Első lakás elérése, első gyermek felvállalása, első vállalkozás megindítása………

Ezek részben politikai prioritás kérdései, azonban az első gyermek vállalásának eldöntése mindig a legnehezebb, a fiatalok helyzete ilyenkor még nagyon ingatag jövedelem és vagyon tekintetében!

Budapesten is igaz!  Vidéken is igaz!

 

Képtalálat a következőre: „magyar politika”

Hol vannak a magyar első gyerekek a fiatalok életéből?

 

Mérsékelt demokrata politikai várakozás, hogy a támogatási formáknál az első gyerek születése sokkal nagyobb összegekkel kerüljön elismerésre. (CSOK stb.)

Családpolitika ma sok jó kormányzati kezdeményezés mellett, alulértékeli az első gyermek melletti döntés akadályait a fiatalok életében!

 

Vállalkozás egyszerűsítése, első lakáshoz jutás valódi politikai programja nélkül, élettársi kapcsolat jogi keretei módosítása nélkül, azonban a Magyarországnak fontos gyermekek nem fognak megszületni.

Mérsékelt demokrata politika azonnal a bejegyzett élettársakkal azonos jogi helyzetet alakítana ki a legalább 3 éve közösen élő férfi-nő élettársaknak!

Különösen elutasítandó a ma népszerű élettársi forma hátrányai az élettársi életközösség alatt beteggé váló nőknek. ( “asszonytartás” követelésének lehetetlensége ma stb.)

 

Mérsékelt demokrata politikai követelés a mindenkori kormányzó politikai erőktől: Minden támogatást meg kell adni a magyar fiataloknak, az első gyermekek időben való felvállalása érdekében!

 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.