Főoldal » Közép-európai gazdasági fellendülés egyik sarokpontja a felsőoktatás piaci megfelelése – CERI támogatás hallgatóknak

Közép-európai gazdasági fellendülés egyik sarokpontja a felsőoktatás piaci megfelelése – CERI támogatás hallgatóknak

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A Közép-európai Civilkutató Intézet új pályázati és egyben szakmai támogatási lehetőséget indít útjára a 2012-2013 tanévben egyetemi hallgatók, felsőoktatási hallgatók számára.


Szakdolgozatok készítésében, OTDK dolgozatok készítésében vállal szakmai közremüködést a pályázatra jelentkezők témaválasztásától függően.


A hazai és külföldi magyar hallgatók sikeres dolgozatai számára publikációt biztosítanak, az első három helyezett díjat és elismerést kap.


Egyetemi hallgatók későbbi szakmai pályára felkészülését támogatva, a szakdolgozatok gazdasági és társadalmi szempontú gyakorlatiasabbá tételére, jobb felhasználhatósága érdekében kiírt –


 “Írdd meg Te az év legérdekesebb szakdolgozatát” – pályázatot támogatja a Magyarországi Hivatásos Parlamenti Lobbi Szövetség, a CERI Közép-európai Civil Kutató Intézet  A kezdeményezés fővédnöke: Országbíró Zoltán társadalompolitikus.


CERI honlapján megjelent közlemény Magyarországról, Vajdaságból, Erdélyből, Felvidékről fogadja az ingyenes pályázati jelentkezéseket 2012. október 15.-től.


Jelentkezők rövid szakdolgozati témaválasztását, CV csatolással, felkészítő oktató kooperációs nyilatkozatát csatolva adható be a pályázat, amely elfogadása a pályázati bizottság döntése alapján 60 napon belül történik meg.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.