Főoldal » Mai politika egyik erős kérdése – Hol a politikai válasz a devizahitelesek sorsára!

Mai politika egyik erős kérdése – Hol a politikai válasz a devizahitelesek sorsára!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Kortárs mérsékelt demokrata politikai gondolkodással a vidéki politika két sötét foltja ma, a volt devizahitelesek sorsának rendezetlensége, a joghoz való hozzáférésből kirekesztő és életszerűtlen túlzott elektronikus eljárások erőltetése!

 

Vidéken az élet más tempót biztosít az emberek számára, s mást várna el a túlzó elektronikus eljárások sora.

Magyar emberek kiszorulnak a joghoz való hozzáférésből, folyamatosak káraik, kiszorulnak a magyar kis és mikrovállalkozások a nyugodt és versenyképes piaci tevékenységből.

 

Vidék a fiatalok számára nem teremt lehetőségeket – kortárs módon. Új politika szükséges!

 

Mérsékelt demokrata politika, a konstruktív ellenzéki kritika álláspontján van a szabadságjogok minőségi csökkentése jelenségei miatt, de elismeréssel tekintve a magyar iparfejlesztés új eredményei iránt.

Mérsékelt demokrata politika az iparfejlesztést és a szabadságjogokat, valódi jogállamot együtt tartja a politikája homlokterében, a családpolitika dinamikus erősítése és első gyermek vállalásának ösztönzése után.

Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata nyilatkozataiban az új politika, az új politikai kultúra elkötelezett képviselője.

” Nincs az a választási kényszer, amely elfeledtetné a devizahitelesekkel való politikai nemtörődömség emberi, társadalmi kárait.

A magyar mikrovállalkozások hátrányainak létrehozó politikáját 2006 óta a mikrovállalkozások félszázezres tömegben szenvedték meg.  Ezek a kárt megélt emberek is magyar emberek voltak.” – Fogalmazza meg az új politika mellett kiálló vezető mérsékelt demokrata.

 

Mérsékelt demokrata politika a tudatos választók politikája, a magyar emberek érdekeit is képviselő mérsékelt demokrata politikai irányzat.

 

Magyarország a politikai kultúra, politikai gondolkodása megújítása nélkül a választásokkal ismét ugyanabba a folyóba léphet, mely már egyszer bizonyította nem a magyar emberek életének javulásában érdekelt. (Vidék Ma – Hírérték Magyarország)

 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.