Főoldal » “Minden bent! Mindet rá “

“Minden bent! Mindet rá “

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Feszült csend. Pattognak a zsetonok. Az osztó keze villámgyorsan jár. A lapok szinte le sem érnek az asztalra, máris repülnek vissza. Az avatatlan ember még fel sem fogja, mi történik és már vége is az első körnek. Csapatverseny van. Baráti társaságok és ismeretlen ismerősök ülnek egy asztalnál. Játszanak. Játszanak egymással, egymás ellen. A tét ilyenkor hatalmas. Hiszen az első hely megszerzése a cél!

A csapattagok az asztaloknál szétszórtan foglalnak helyet. Mindenki figyel mindenkit. Előkerülnek a napszemüvegek, a fülhallgatók és felkerül a fejre a kapucni.

Lapok az asztalon, egy gyors keverés, tétek, és néma csend. Senki nem mozdul. Senki nem akar hibázni. Komoly játékhoz, komoly hozzáállás kell. Ahogy múlik az idő és megvan az első kieső gyorsan kiderül, hogy szó sincs itt semmi komolyságról. Egyszerűen csak senki nem akart elsőként távozni. Oldódik a hangulat. Amikor a törékeny pincérlány hatalmas sörös tálcával a kezében megérkezik a bárból, a játékosok mozgolódni kezdenek. Felállnak, figyelik csapattársaikat és egyre hangosabban beszélgetnek. A szünetre már mindenki tudja, hogy állnak a többiek. Osztócsere van. A huncut szemű lányokat felváltják a „pókerarcú” fiúk, és ezzel azonnal el is szabadul a pokol. A kártyalapokkal együtt röpködnek a levegőben a pasis poénok. A pókerező hölgyek ezen csak mosolyognak. Pár körrel később már mindenki úgy ül az asztalnál, mintha a vele együtt játszókkal ezer éves barátok lennének. Isznak, beszélgetnek mindenről, kivéve a pókerről. Olyan a hangulat, mintha vendégségben lennének valamelyiküknél.

Jó társaságban az idő hamar elmegy. Egyre többen és egyre gyorsabban esnek ki. Újra érezni lehet a feszültséget a levegőben. De ez most más. Ez egy izgalommal teli feszültség. A benn maradt játékosokat körbeállják a többiek. Mindenki szurkol valakinek. Fohászkodnak Istenhez és szidják, vagy épp dicsérik az osztó kezét ,várják a szerencsét.

Ha Fortuna is úgy akarja, akkor a Palace Póker Club-ban a legelveszettebb játékos is a semmiből képes fordítani és „csatát nyerni”. …és így lesz egy kellemes környezetben eltöltött esti pókerezésből egy dicsőséggel megfűszerezett barátságokkal teli hajnal

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.