Főoldal » Orbán Viktor és Varga Mihály döntéseire várnak – KKV vállalkozások visszavezetése?

Orbán Viktor és Varga Mihály döntéseire várnak – KKV vállalkozások visszavezetése?

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Az emberek segítettek az országon – most a parlament valósan segítsen az embereken, családokon! A történelmi árvíz kivédésében az önkéntesek és hivatásosok áldozatos munkájával megvédték az országot, sikerében segítették a kormány munkáját – összegezte Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata politikus.


Eljött az idő, hogy a kormány és parlament a valós gazdasági hátrányoknak megfelelően segítsen a családokat, mikrovállalkozásokat az őket ellepő adósságoktól, piacvesztésektől a belföldi fogyasztás súlyos befagyasztása miatt!


Életminőség és deregulációs lobbi kezdeményezéseit Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata politikus vezeti évek óta Budapesten.


Felelős politikai erőtől a magyarság érdekében különösen  elvárható, hogy felismerje saját maga által létrehozott rendszer káros túltengéseit.


Életminőség javítása a deregulációnál, a naponta emberek ezreinek kárt okozó jogszabályok gyors módosításánál kezdődik el. 

Hasonlóan közérdek Magyarországon egy jól szervezett KKv támogatás és kedvezményes hitel könnyű elérhetősége a vállalkozások számára.


Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata politikus hosszabb ideje a legégetőbb 10 politikai-gazdasági keresztmetszet egyikének látja a végletekig túlterhelt, túlbírságolt,politikai döntések miatt is piacot vesztő KKV szektor németországi mintára való, hitellel és kedvező feltételekkel való segítését.


Országbíró Zoltán mérsékelt demokrataként  a meghírdetett gazdaságpolitikai döntés kivitelezésének folyamatos nyilvánosságát tartja egyedül jónak!


Különös gonddal kell végigvinni a jogi kivitelezés útját, mert számos jó kezdeményezés a magyar bürokrácián, a parlamenti jogalkotás szakmai hiányosságain csorbult ki, vesztette el érdemi társadalmi hatását a mérsékelt demokrata politikus álláspontja szerint.


Magyarországon a jogi dereguláció és a KKv szektor jól szervezett támogatása minden politikai erő által elismerhető közérdek, ennek érdekében Országbíró Zoltán közvetlen indítványokkal élt Varga Mihály NGM miniszter és Orbán Viktor miniszterelnök részére. (MTHI)

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.