Főoldal » Otthon nélkül nem születik gyermek! Új idő és új politika a meg nem született gyermekek miatt!

Otthon nélkül nem születik gyermek! Új idő és új politika a meg nem született gyermekek miatt!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Otthon ma hiánycikk Budapesten és vidéken az induló párok, új házasok életében!

Napi téma Budapesten és kis falvakban Magyarországon a polgárok között a munka utáni jövedelmek és az első lakás vételára közötti szakadék……….

Korszerű mérsékelt politikai álláspont, hogy meg nem született gyermekekből nem lesz jó magyar polgár!

A lakáspiac és az árak trend alakulása a fővárosban mára  átlagosan 500.000Ft/nm felett van 2017 őszére.

 

Belváros és panel távol a fiatalok fizetéseitől!

 

Aggasztó jelenség a kispolgári családok, alkotó polgári családok gyermekeinek “Mama hotelben ragadása”, a fiatalok önálló egzisztenciájának késése, vagy teljes elmaradása. Ma Magyarországon a 35 éves édesanya mellől dolgozni járó színész, újságíró, szervizvezető, szakmunkás stb. napi gyakoriságú bármelyik közösségben.

Szinte duplájára emelkedtek a lakásárak Budapesten rövid félévtized leforgása alatt, a jó életet adó vidékeken és vidéki városokban.

 

Haladó mérsékelt politika egyetért az autentikus politikai közép által szorgalmazott teendők sorával, amely számos új politikai döntést, vele egy egészen új politikai szemléletet kíván meg:

  • Erőteljes önkormányzati bérlakásépítés és jelentős bérlakásprogram a kerületekben és külön fővárosi koordinációban. Vidéki városokban átgondolt kombinációkkal.
  • A vállalati bérlakásépítés kedvezményekkel és területi, természeti kedvezményekkel való erős ütemű támogatása. (tetőtér-telek-közművek stb.)
  • Önkormányzati  ingatlanközvetítő és bérlethasznosító vállalatok visszaállítása, az ingatlanközvetítői kartellezés fékezése, mértékadó önkormányzati ingatlanközvetítés kialakítása.
  • Szolgálati lakások programjának kidolgozása társasházakban, iskolákban, önkormányzati fenntartású intézményekben.
  • Önkormányzati lakossági, mikrovállalkozási kerületi tényszerű hírdetési újságok újraindítása minden kerületben. (Tájékoztatás, kerületi vállalkozások támogatása, nyugdíjasok stb.)

 

Minden budapesti ember számára elgondolkodtató, hogy Budapesten a statisztikai átlagár cca. 50.000.0000Ft feletti.

Mi okozza az árak ilyen ütemű emelkedését?     Budapest gazdasági, verseny és vállalkozási adottságai, kommunális adottságai mennyiben támasztják alá az áremelkedést?

Korszerű mérsékelt politikai szemlélettel, azonnali teendők vannak a holnap magyar családjainak kialakulása érdekében!

 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.