Főoldal » Sajtószabadság, civilek sorsa ma – Nagy Imre történelmi példája figyelmeztető!

Sajtószabadság, civilek sorsa ma – Nagy Imre történelmi példája figyelmeztető!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.
Mikor jön el a politikai idő, hogy a hatalom nem akarja átlépni a demokratikus jogállam korlátait, a demokratikus értékek vívmányait Magyarországon?
 
 
 
Hol fordul el a megválasztott hatalmi képviselő megválasztóitól immáron hosszú évtizedek óta, keveset tanulva Nagy Imre mártír sorsából?
 
 
 
Kérdések, amelyekre a tisztes megemlékezés, az ünneplés önmagában nem ad megfelelő választ.”- Állítja a mérsékelt demokrata Országbíró Zoltán.
 
 

1956 véres napjaiban a magyar politikai hatalom irányítói elvesztették kontrolljukat saját maguk felett – erre a kialakult történelmi lehetőségük nem volt magyarázat.

 

Ma még csak a jog és gazdaság eszközei pusztítják a magyar családokat, az egyéni sorsokat, de a pusztítás végét még belátni sem lehet!

(Cégek felszámolása, törlése, devizahiteles károk, végrehajtási eljárás esélyt nem adó gyakorlata tízezrek életét nyomorítja meg.)

 

A mérsékelt demokraták gondolkodásában a jelen idő hibái komoly áldozat tömeget teremtett és teremt 2004 óta!

(MTHI/ Magyar Közéleti Szemle)

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.