Főoldal » Szexuális zaklatás és magyar politika? Mi a politikai trend?

Szexuális zaklatás és magyar politika? Mi a politikai trend?

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

 

A közéletben Európában, USA-ban, de Magyarországon is a google, facebook, sajtó útján a nők szexuális zaklatása erőteljes társadalmi hullámverést hoz létre napjainkra.

Európai parlament felszólalásai között, konkrét élmények sejlenek fel az előadó női politikusok mondataiból!

 

Mi lesz a magyar nőkkel? Jó politika, emberarcú politikus jobban védi Őket!

 

Magyarországon a kortárs mérsékelt demokrata politikai irányzat kiállt, még a botrány időszak előtt – a női kvóta, a civil kvóta politikai fontossága mellett.

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata politikus többször megfogalmazta: “Politikai kultúra változása első valódi kilométerköve a parlamentben, a kormányban az 50%-os női kvóta bevezetése. Politikai kultúra megváltozása nélkül Magyarország valódi lehetőségei alsó határán létezik.”

A társadalom fel sem méri, hogy a nők szexuális zaklatása, a későbbi anyákat, a későbbi Magyarországot károsítja.

 

Mérsékelt demokrata politika, a kortárs centrista politika.  Szükségesnek tartja a Franciaországi jogalkotáshoz hasonló szemléletű törvénymódosításokat.

Számos vidéki faluban élő, kisvárosokban élő nő számára a mai szexuális zaklatás kezelése nem teremtetett védelmet a politika részéről.

 

Szexuális durva molesztálás szankcióit meg kell erősíteni, ez a magyar társadalom érdeke, a nők érdeke Magyarországon!

Mérsékelt demokrata politika ezen a területen az elévülés idejét szintén meghosszabbítaná, de a szexuális zaklatásra hivatkozó hamis állításokat külön szankciókkal sújtaná.

Magyarországon a cégvezetések, egyetemi karok, színházak, művészeti alapok, nőgyógyászati rendelők , edzőtermek, szoláriumok stb. világa sok titkot rejt a szexuális zaklatás témájáról.

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.