Főoldal » Új idő és politikai kultúra! Mit üzent Solymáron a választás?

Új idő és politikai kultúra! Mit üzent Solymáron a választás?

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Solymár felől nézve hová visz a politikai út?

Budapest és az egész ország Solymárra figyelt a választások okán……..

 

Mérsékelt demokrata politika az elkötelezett és hiteles politika iránya, új idő és új út a politikában elvek mentén.

Solymáron a  választás rámutatott a pártok önálló identitását és hiteles politizálását semmilyen politikai matematika nem váltja ki.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Különösen nem összekeverhető az elkötelezett, valódi politizálás és a megélhetés miatt helyszorító  egzisztencia alkupolitizálás.

Ma Budapesten és vidéken az ellenzéki oldal felöleli az egymással szöges ellentétben álló politikai értékeket felvállaló szereplőket.

A szavazók, a közvélemény szondázása azt mutatja, a hangos és következetes DK feljövőben van, most más radikális demokrata szereplővel közösen.

 

Botka László hangosan, jól meghirdetett politikai útja, majd váratlan hátralépése után az MSZP nagy kihívása – elhiszi -e a szavazó a hiteles politizálást, vagy sem.

Mérsékelt demokrata értékelésben: Solymár megmutatta, hogy ma a szavazó elsősorban a saját valódi politikai értékeire és hiteles politikai arcát felmutató pártoknak ad bizalmat.

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy hiteles baloldalra szüksége van Németországnak, ahogy szüksége van Magyarországon!

 

Politikai matematika nem igazolja, hogy 1+2+1 egyenlő lenne  néggyel!

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.