Főoldal » Új idő, új út, új emberek? Megnőtt a magyar választó felelőssége!

Új idő, új út, új emberek? Megnőtt a magyar választó felelőssége!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Mérsékelt demokrata politikai értékeléssel egy összefüggés látszik egyre erősebbnek –Egyre nő az emberek választói felelőssége, a választók szavazatának fontossága a magyar politikában!

Ma az MSZP orosz rulettet játszik a DK-val. Egyenlőre a DK radikalizmusa erőnyerő az MSZP-hez képest.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hová vezet a politika Budapesten 2018-ban?

 

Tudatos választó számára a felismerés erős: A még maradék hiteles baloldali jelen összekeveredése a hibás múlttal politikai zsákutca.

 

Mérsékelt demokrata politika érzékeli, hogy a választók keresik és hiányolják a hiteles politizálást a nagyobb ellenzéki pártoknál.

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata politikus véleménye: ” A magyar választó sohasem lesz a pártok politikai matematikájának számbábuja!       Magyar választó nem statisztál a pártok 1+2+1/2 egyenlő 5 képletéhez, más fogalmakban gondolkodik.“”

 

Képtalálat a következőre: „Országbíró Zoltán”

Országbíró Zoltán mérsékelt demokrataként bízik a tudatos választókban!

 

Ott igen nagy a pártok felelőssége, ahol kiépült pártszervezet, régi csöpögő pénzforrások  még állnak rendelkezésre.  Hol a megtisztulás?  Hol a 2004-2010 közötti hibák kijavítását bemutató program?

Mérsékelt demokrata politika bízik a józan, tudatos választókban.

 

A ma uralkodó áldemokratikus  keretek, politikai feudalizmusba süllyedő politikai tér nem jött volna létre, ha a 2004-2010 politikai hibái nem döntöttek volna meg minden gátat…….

Minden politikai retorikát felülírhat a magyar választó felelősségérzete, meghatározhatja azt, hogy milyen lesz a magyar politikai válogatott!

 

Nem történt meg a választók által várt, kormánypárton belüli konszolidáció térhódítása, ahogy az ellenzéki nagy pártok kevert alku kálváriája sem ad jövőképet!

Karácsony előtt, Karácsony után a mérsékelt demokrata politika a családok, szinglik, a magyar emberek megnövekedett választói felelősségére hívja fel a figyelmet.

 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.