Főoldal » Új politikai trend – lesz mérsékelt magyar politikai út?

Új politikai trend – lesz mérsékelt magyar politikai út?

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Európai út és annak kanyarulatairól dönt az európai választások során az európai polgár – állítja Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata.

 

Új 4 évet adott a magyar politikai vezetésnek a magyar választó, mert az ellenzéknél erősebb karaktert adtak ahhoz, hogy a konszolídációra képesek lesznek.

 

A választók által kínált politikai út megkívánja, hogy mind a határon túlról, mind Magyarországról a konstruktív javaslatok segítsék elő a jól döntő parlamentet, vagy jó úton járó kormányzást!

 

Magyarország túl került a választásokon és a magyar választó számos ok miatt nem adott még politikai esélyt a valóban középen álló, az emberi politizálást előnybe helyező politikai erőknek. 4 évet kértek tőle és a konszolidációra négy évet adott méltányosságból és kritikaként egyszerre.

 

Országgyűlési választások eredménye mára tény és ez az ország lakosainak érdekében mindenkit konstruktív és józan politikai magatartásra kell, hogy vezessen.

Ezt az álláspontot képviselik a mérsékelt demokraták.

 

Legyen politikai divat a társadalom érdekében tett javaslatok nyilvánossága, az átlátható döntések a javaslatok szellemében gyakorlata.


Mérsékelt demokrata politika az európai politikai térben Magyarország javát szolgálja. Új politizálás nem elsőrendűen pártokban mutatkozik meg.

 

Magyar ügy lehet Európában vállalhatóan a székelyföldi autonómia kérdése, de nem szabadna, hogy magyar ügy legyen a jogállam és állampolgárok viszonyának helyzete, romlása.

Európa következő vezetőinek és pártjainak választása meghatározó a magyar politika lehetőségei és várható, illetve nem várt mozgástere szemszögéből.

Csatlakozzon a mérsékelt úthoz, a mérsékelt politikai nézőpontokhoz!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.