Főoldal » 3,2,1: INDULÁS

3,2,1: INDULÁS

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Szóval. A blog elindult.

Sokak fejében megfordulhat, hogy “mit is akar itt ez a gyerek, épp elég időjárás előrejelző oldal van már. Nem kell még egy” Épp ezért már itt a kezdetek-kezdetén leszögezném, hogy aki időjárás előrejelzéseket akar, látogassa meg ezt az oldalt. :D Itt esetleg Konvektív előrejelzés olvashat, mondjuk az épp eleget (már ha a helyzet úgy hozza).

Nah jó, ez így elsőre (sőt másodikra is) túl szigorúnak és fegyelmezettnek tűnt, de megnyugtatok mindenkit, hogy aki a továbbiakban is olvasni fogja bejegyzéseimet nem nagyon fog találkozni hasonló hangvételű megjegyzésekkel, sőt  jellemző rám hogy megpróbálom lazára venni a figurát.  

Jah tényleg, még el is felejtettem bemutatkozni. Varju Sándor vagyok, egyelőre 16 éves, de ez természetesen változni fog a napok előrehaladtával. :D Totális időjárás és sport fanatikus. Aki egy-két sporttal kapcsolatos cikket szeretne, tőlem olvasni az klikkeljen ide vagy ide, de ha csak a meteorológia érdekli, nyugodtan maradjon ezen az oldalon.

A blogomban főként általam megörökített zivatarok beszámolóit olvashatják, de a helyzet úgy hozza, még lehet, hogy másét is. Az esetleges heves időjárási eseményeket tartogató napok előtt vagy aznap délelőtt megpróbálok egy úgynevezett Konvektív előrejelzést készíteni az adott időjárási helyzetről.

Szóval egyszó mint száz, remélem felkeltettem érdeklődését és olvasni fogja bejegyzéseimet. :)

Hamarosan jelentkezem.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.