Főoldal » Ásványbörze a Millenárison 2012. 12. 14-16.

Ásványbörze a Millenárison 2012. 12. 14-16.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ismét ásványkiállítás és -vásár a Millenárison 2012. december 14-16. (péntek-vasárnap) között.

Háromnapos, ingyenesen látogatható rendezvény várja az érdeklődőket ásvány- és ékszervásárral, valamint interaktív gyerekprogramokkal. 

A karácsonyi ásvány- és ékszervásár a Millenáris Fogadóban zajlik – hazai és külföldi kiállítókkal. A látogatók megcsodálhatják és megvásárolhatják az ásványokat, ősmaradványokat, drágaköveket, meteoritokat, illetve az ezekből készült ékszereket és dísztárgyakat.

Olyan résztvevők is lesznek most itt, akik saját maguk gyűjtötték a bemutatott ásványokat.
A rendezvényen helyet kapnak majd természetgyógyászattal és ezotériával foglalkozó kiállítók (aurafotó, íriszdiagnosztika, sorselemzés, asztrológus).

Az interaktív ingyenes gyerekprogramok elsősorban a gyermekek ilyen irányú érdeklődését próbálják kielégíteni és felkelteni. A programok között lesz drágakőfa-készítés, ősmaradvány-gipszöntés, kígyósimogató és az ékszerkészítés alapműveleteinek elsajátítása.

Szeretettel várnak mindenkit, kicsiket és nagyokat: akik érdeklődnek a geológia, ásványok, ősmaradványok, drágakövek, meteoritok, ékszerek, illetve az ezotéria iránt. Mindenki biztos találnak majd kedvüére való programot a három nap alatt.

Forrás: Millenáris honlapja

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.