Főoldal » Ásványböze – Millenáris, 2012. 06. 08-10.

Ásványböze – Millenáris, 2012. 06. 08-10.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Immáron 4. alkalommal kerül megrendezésre a Budapesten a Millenáris Ásványbörze és Geógiai napok, 2012. június 8-10. között

Háromnapos, ingyenesen látogatható rendezvény a földtudományok jegyében, ásvány- és ékszerkiállítással és börzével, geológiai témájú és egyéb interaktív gyerekprogramokkal várja a látogatókat..

Az ásványbörze és kiállítás a Fogadóban zajlik mindhárom napon, hazai és külföldi  kiállítókkal. A látogatók megcsodálhatják és megvásárolhatják a bemutatott ásványokat, ősmaradványokat, drágaköveket, meteoritokat, valamint ezekből készült ékszereket és dísztárgyakat. Olyan kiállítóink is lesznek, akik saját maguk gyűjtötték a bemutatott ásványokat. 

A börzén helyet kapnak természetgyógyászattal és ezotériával foglalkozó kiállítók is (aurafotó, íriszdiagnosztika stb.).

A programok között van aranymosás, drágakőfa készítés, ősmaradvány-gipszöntés, mikroszkópos ásványbemutató és ásványhatározás, vulkanológiai játszóház, kígyó- és kisállat simogató, gyöngyfűzés és bonsai bemutató (az Óbudai Bonsai Egyesület gyűjteményének kiállítása).

(Az aranymosáson kívül minden foglalkozás ingyenes.)

Az ELTE Ásványtani Tanszék szervezésében a geológiát és az ásványtant népszerűsítő interaktív foglalkozások és programok kerülnek megrendezésre, melyek minden korosztály számára igen hasznosak lesznek, de főként a fiatalok ilyen irányú érdeklődésének felkeltését szolgálják.

Szeretettel várnak mindenkit, kicsiket és nagyokat, aki érdeklődnek a geológia, ásványok, ősmaradványok, drágakövek, meteoritok, ékszerek, ezotéria iránt; minden bizonnyal találnak kedvükre való programot a három nap alatt.

További információ: www.asvanyborze.eu

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.