Főoldal » Föld szerda

Föld szerda

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Különleges dokumentumfilm sorozattal köszöntötte a decembert a FilmBox HD. A csatorna szerdánként a körülöttünk élő, lélegző természetre és Földünk megóvására koncentrált. A sorozat címe:

Földszerda – Természetesen tökéletes

December hetedikétől öt héten át minden szerdán, este fél nyolctól, lenyűgöző dokumentumfilmek várták a FilmBox HD műsorát nézőket.

A legutolsó részre holnap, 2012. január 4-én este fél 8-kor kerül sor, amiben David Attenborough ismerteti meg velünk a tengerek, óceánok titokzatos mélységeit.

Ez előző részek tartalmából:

December 07., 19:30 Otthonunk – A Földünk a magasból című sikerkönyv francia alkotója, most a világ 50 csodálatos pontjára kalauzol el minket, hihetetlen képek segítségével.

December 14., 19:30 Állati szerelmek – Hogyan udvarolnak a delfinek? Mivel csábítja el párját egy medve? Járja be a földet és ismerje meg az állati szerelem titkait.

December 21., 19:30 Vándormadarak – Kövesse Ön is a vándormadarak útját Észak-Amerikából az Északi-sark felé. Lenyűgöző légi felvételek, veszély és sohasem látott képek a vadludak, gólyák és darumadarak életéből.

December 28., 19:30 A Szahara átfutása – A Matt Damon közreműködésével készült lebilincselő dokumentumfilm egy páratlan sporteseményről mesél: 2006-ban három férfi elhatározta, hogy átfutja a Szaharát. A dokumentumfilm segítségével nyomon követhetjük őket és bepillanthatunk Afrika titkaiba.

2012. január 4. 19:30 – Kék mélység. A világhírű brit természettudós, Davit Attenborough filmjében a tengerek és az óceánok tikait ismerhetik meg.


Forrás: http://www.tvmagazin.hu/index.php?0101300111901

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.