Főoldal » Időjárás-előrejelzés 2012. december 20. és 2012. december 26. között: stagnáló hőmérsékletek, nyírkos, hideg idő

Időjárás-előrejelzés 2012. december 20. és 2012. december 26. között: stagnáló hőmérsékletek, nyírkos, hideg idő

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Holnap reggel -7 °C és -2 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig -2 °C  és 3 °C között lesz a maximum hőmérséklet. A középső országrészben hószállingózás kialakulhat. A szél mérsékelt marad. Hajnalban a nyugati országrészben köd képződik! Az ország keleti részén és Erdélyben napos idő lesz.

Holnapután hajnalban -7 °C és -2 °C közé hűl le a levegő, délután pedig -3 °C  és 2 °C közé melegszik fel a levegő. Csapadék késő este, a nyugati országrészben lehet. A szél mérsékelt marad. A nyugati országrészben hajnalban köd képződhet.

2012. december 22. szombat reggel -8 °C és -3 °C közé hűl, délután -3 °C  és 2 °C közé melegszik a levegő. Főleg a nyugati országrészben lehet kisebb havazás. A szél mérsékelt marad. Erdélyben néhol köd képződhet.

2012. december 23. vasárnap hajnalban -7 °C és -2 °C közé hűl le a levegő, délután pedig -3 °C  és 2 °C közé melegszik fel a levegő. Este nyugat felől beborul az ég, és alakul ki havazás, hózápor! A délkeleti szél kissé megélénkül. A nyugati országrészben és Erdélyben köd képződhet.

2012. december 24. hétfő, Szenteste reggel -4 °C és 1 °C közé hűl, délután -4 °C  és 1 °C közé melegszik a levegő. Eleinte még kialakulhat hózápor, később csökken a felhőzet. A keleti szél kissé megélénkül.

2012. december 25. kedd, karácsony hajnalban -9 °C és -4 °C közé hűl le a levegő, délután pedig -2 °C  és 3 °C közé melegszik fel a levegő. A keleti-délkeleti szél megerősödik, a Kisalföldön viharossá fokozódik. Sokfelé képződhet hajnalban köd, ami délelőtt feloszlik és kisüt a Nap.

2012. december 26. szerda, karácsony másnapja reggel -3 °C és 2 °C közé hűl, délután -2 °C  és 3 °C közé melegszik a levegő. Nyugat felől beborul az ég, és egyre többfelé lesz hó, havas eső, később eső. Eleinte a déli, este a nyugati szél megerősödik, néhol viharossá fokozódik! 

Az év utolsó hetében 0 °C és 10 °C közötti csapadékos (többnyire esős), időt jósolnak az időjárási modellek, a frontok gyorsan fogják egymást követni, gyenge zivatar sem kizárt!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.