Főoldal » Időjárás előrejelzés 2012. december 4. és 2012. december 10. között: Zord idő!

Időjárás előrejelzés 2012. december 4. és 2012. december 10. között: Zord idő!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Holnap (kedd) hajnalban -6 °C és -1 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 0 °C és 5 °C közé melegszik fel a levegő. Eleinte kevés lesz a felhő, délutántól nyugat felől beborul az ég és egyre többfelé lehet havas eső, később havazás, hózápor. A déli szél megélénkül, helyenként megerősödik! Este helyenként (főleg az Északi-középhegységben és a Dunántúli dombság déli részén) köd képződhet!

Holnapután (szerda) reggel -4 °C és 1 °C közé hűl, délután 0 °C és 5 °C közé melegszik a levegő. Az ország nyugati és középső területein csökken a felhőzet, de Erdélyben és délkeleten további havazás lesz. A nyugati-északnyugati szél megélénkül!

2012. december 6. (csütörtök, Miklósnap) hajnalban -7 °C és -2 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig -1 °C és 4 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. A felhőátvonulásokból néhol hózápor előfordulhat. A nyugati-északnyugati szél élénk lesz, a nyugati országrészben megerősödik! Este keleten és Erdélyben köd képződhet!

2012. december 7. (péntek) reggel -10 °C és -5 °C közé hűl, délután -2 °C és 3 °C közé melegszik a levegő. Csapadék ezen a napon még nem valószínű. A déli szél a nyugati országrészben megerősödik, másutt mérsékelt marad a légmozgás. Az Északi-középhegyságben köd képződhet!

2012. december 8. (szombat) hajnalban -7 °C és -2 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig -3 °C és 2 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Borult lesz az ég. Szinte mindenütt várható havazás! Sokfelé hullhat több centiméter vastagságú hó! A keleti szél kissé megélénkül.

2012. december 9. (vasárnap) reggel -6 °C és -1 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig -3 °C és 2 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Viharossá fokozódik az északnyugati szél!

2012. december 10. (hétfő) hajnalban -9 °C és -4 °C közé hűl le a levegő, délután pedig -4 °C és 1 °C közé melegszik fel a levegő. Országszerte további havazásra lehet számítani! Eleinte az északi szél mérséklődik, majd estétől ismét viharossá fokozódik!

A következő napokban nem várható enyhülés, a jövő héten is -10 °C, vagy annál is hidegebb hajnalok lesznek. A viharos erejű szél 11-én szerdán mérséklődik és fordul északkeletire. December 17-étől ismét viharossá fokozódó északias szélre kell számítani.

Csökkentse fűtésszámláját! Olcsón, gyorsan, és egyszerűen kivitelezhető energiatakarékossági módszerekért érdeklődjön itt: http://energylosshunter.bugs3.com

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.