Főoldal » Időjárás előrejelzés 2012. május 2. és 2012. május 8. között: zivatarok és lehűlés várható

Időjárás előrejelzés 2012. május 2. és 2012. május 8. között: zivatarok és lehűlés várható

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Holnap hajnalban 11 °C és 16 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 24 °C és 29 °C közé melegszik fel a levegő. Magyarország határain alakulhat ki zápor, zivatar, néhol felhőszakadás, jégeső. A szél mérsékelt marad. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

Holnapután reggel -8 °C és -3 °C közé hűl, délután 9 °C és 14 °C közé melegszik a levegő. Szórványosan, eleinte főleg a Dunántúlon, később a középső és keleti országrészben lesz zápor, zivatar, néhol felhőszakadás, jégeső. Eleinte a déli, később az északnyugati szél megélénkül. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2012. március 4., péntek hajnalban -7 °C és -2 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 9 °C és 14 °C közé melegszik fel a levegő. Elsősorban a nyugati-délnyugati országrészben és Erdélyben számítok záporok, zivatarok kialakulására. Zivatarra a legkisebb esély ezen a napon Pest megyében és az Északi középhegységben. Az északnyugati szél élénk lesz. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2012. március 5., szombat reggel 0 °C és 5 °C közé hűl, délután 12 °C és 17 °C közé melegszik a levegő. Erdélyben lehet zápor, zivatar, ott néhol jégeső, felhőszakadás. A trianoni Magyarországon csak elvétve számítok záporokra. A szél mérséklődik, majd később délire fordul, és ismét megélénkül. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2012. március 6., vasárnap hajnalban 0 °C és 5 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 11 °C és 16 °C közé melegszik fel a levegő. Többfelé várható eső, zápor. A délnyugati szél erős lesz. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2012. március 7. reggel 0 °C és 5 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 11 °C és 16 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Eleinte sok lesz a felhő és többfelé lesz eső. Később a felhőátvonulásokból alakulhatnak ki kisebb záporok. Viharossá fokozódik az északnyugati szél. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2012. március 8. hajnalban 0 °C és 5 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 12 °C és 17 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Erdélyen lehet még néhol futó zápor. A szél mérséklődik. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

A folytatásban hideg és viszonylag esős lesz a május! Legközelebb enyhülésre május 20. körül számíthatunk.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.