Főoldal » Időjárás előrejelzés 2012. március 14. és 2012. március 20. között: erőteljes melegedés és száraz idő várható

Időjárás előrejelzés 2012. március 14. és 2012. március 20. között: erőteljes melegedés és száraz idő várható

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ma 2012. március 13. van. Az északias szél még sokfelé megélénkült. A nap elején alapvetően napos idő volt, majd délután északnyugat felől egyre többfelé befelhősödött az ég.

Holnap reggel 1 °C és 6 °C közé hűl, délután 7 °C és 12 °C közé melegszik a levegő. Általában napos idő lesz, a keleti tájakon várható több felhő. Erdélyben és a Felvidék északi részén viszont szórványosan kialakul eső, zápor. Az északnyugati szél főleg a Dunántúlon megerősödik.

2012. március 15., a nemzeti ünnep hajnalán 1 °C és 6 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 7 °C és 12 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet.  Alapvetően napos, száraz idő várható. Erdélyben lehetnek már csak erősen felhős tájak. Az északnyugatias szél még élénk lesz.

2012. március 16., péntek reggel 2 °C és 7 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 10 °C és 15 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Napos, száraz idő várható. A szél mérséklődik.

2012. március 17., szombat reggel 3 °C és 8 °C közé hűl, délután 14 °C és 19 °C közé melegszik a levegő. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között! Napos, száraz idő várható. A szél déliesre fordul és megélénkül!

2012. március 18., vasárnap hajnalban 5 °C és 10 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 16 °C és 21 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között! Főleg nyugaton befelhősödik az ég, de abból a felhőzetből csapadék nem várható.  A délnyugatira forduló szél a Dunántúlon és a Duna-Tisza közén megerősödik!

2012. március 19., hétfő reggel 6 °C és 11 °C közé hűl, délután 16 °C és 21 °C közé melegszik a levegő. A Mátrában, Északnyugaton, Északkeleten, Erdély északi részén és a Felvidéken beborul az ég és szórványosan várható eső, zápor, néhol zivatarok is kialakulnak! Magyarország nagy részén napos idő várható. A nyugatias szél élénk, a déli és a keleti országrészben erős lesz!

2012. március 20., kedd hajnalban 7 °C és 12 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 17 °C és 22 °C közé melegszik fel a levegő. Az ország nagy részén napos, száraz idő lesz. A hegyvidéki tájakon viszont megnövekszik a gomolyfelhőzet és kialakulhat eső, zápor, néhol zivatar! A szél mérséklődik.

Komoly csapadékra az elkövetkezendő két héten nincs kilátás, de a jövő hét közepétől szórványos záporok, zivatarok továbbra is lehetnek.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.