Főoldal » Időjárás-előrejelzés 2012. november 21. és 2012. november 27. között: Fokozott influezaveszély

Időjárás-előrejelzés 2012. november 21. és 2012. november 27. között: Fokozott influezaveszély

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ma 2012. november 20., kedd van. A szél mérsékelt, az ország nagy részén jelenleg kevés a felhő, viszont este többfelé párássá, ködössé válik a levegő.

Holnap (szerda) reggel 2 °C és 7 °C közé hűl, délután 8 °C és 13 °C közé melegszik a levegő. A nyugati országrészben kisebb eső, zápor kialakulhat. Másutt kevés felhő, napos idő várható. A délkeleti szél mérséklet lesz. Erdélyben többfelé lesz köd.

Holnapután (csütörtök) hajnalban 0 °C és 5 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 6 °C és 11 °C közé melegszik fel a levegő.  Eleinte a Felvidéken, később a keleti országrészben, Erdélyben várható kisebb eső, zápor. Főleg a nyugati, és az északi országrészben lesz párás a levegő. A nyugati országrészben lehet ködre számítani.

2012. november 23., péntek hajnalban 1 °C és 6 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 7 °C és 12 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Délnyugaton ismét lehet kisebb eső. A levegő sokfelé lesz párás. A nyugati és az északi országrészben, illetve Erdélyben köd várható.

2012. november 24., szombat reggel 2 °C és 7 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 6 °C és 11 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Többfelé borult lesz az ég és eső is eshet. A levegő sokfelé lesz párás. Főleg az északi és a középső országrészben alakul ki köd.

2012. november 25., vasárnap hajnalban 2 °C és 7 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 6 °C és 11 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Nyugaton és északon továbbra is lehet kisebb eső. A délkeleti szél mérséklet lesz. A levegő sokfelé lesz párás. Főleg az északi és a középső országrészben és Erdélyben alakul ki köd.

2012. november 26., hétfő reggel 1 °C és 6 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 5 °C és 10 °C között lesz a maximum hőmérséklet. A délkeleti szél megélénkül, néhol megerősödik. A Felvidéken lehet kisebb eső, zápor.

2012. november 27., kedd hajnalban 2 °C és 7 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 7 °C és 12 °C közé melegszik fel a levegő. A délkeleti szél élénk lesz. Nyugaton és a Felvidéken lehet ködre számítani.

A jövő hét közepén (november végén) változékonyra fordul az idő. November 29-én hidegfront vonul át az ország fölött, amelynek hatására eső, zápor, esetleg zivatar is kialakulat. A front mögött lehűl az idő, a minimum hőmérsékletek -1 °C körül lesznek, és december 3-ától havazás is lehet!

Csökkentse Ön is fűtésszámláját!

http://energylosshunter.bugs3.com

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.