Főoldal » Időjárás-előrejelzés 2012. szeptember 13. és 2012. szeptember 19. között: A melegtől megszabadulunk, az északi széltől nem.

Időjárás-előrejelzés 2012. szeptember 13. és 2012. szeptember 19. között: A melegtől megszabadulunk, az északi széltől nem.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ma 2012. szeptember 12., szerda van. A hőmérséklet csúcsértéke elérheti a 30 °C-ot. Délutántól megnövekszik a felhőzet. Dunántúlon az estétől többfelé lehet eső, zápor, zivatar is lehet. Az északnyugati szél ott megerősödik.

Holnap, csütörtök hajnalban 9 °C és 14 °C közé hűl le a levegő, délután pedig az ország nagy részén 22 °C és 27 °C közé melegszik fel a levegő. Erdélyben 30 °C is lehet, nyugaton viszont az esős tájakon lesz olyan hely, ahol a 15 °C-ot sem éri el a maximális hőmérséklet. Nyugaton továbbra is sokfelé lehet eső. Keleten viszont száraz marad az idő. Az eső és a száraz zóna határa még bizonytalan, de előre láthatólag a Duna-Tisza köze középvonalában (Kecskemét-Salgótarján vonal) lesz. Az északi szél a Dunántólon megerősödik. A déli szél az ország keleti részén megélénkül. Este az ország keleti részén is északira fordul a szél. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

Holnapután, péntek reggel 10 °C és 15 °C közé hűl, délután 26 °C és 31 °C közé melegszik a levegő. Csökken a felhőzet, legfeljebb a délelőtti órákban délnyugaton várható még kisebb eső, zápor. Másutt napos idő lesz. Nyugaton az északi szél élénk lesz. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2012. szeptember 15., szombat hajnalban 13 °C és 18 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 22 °C és 27 °C közé melegszik fel a levegő. Az ország déli részén megnövekszik a felhőzet és eső várható. Az ország északi részén általában közepesen felhős idő lesz. Helyenként ott is kialakulhat eső, zápor, esetleg zivatar. Az északi szél élénk marad.

2012. szeptember 16., vasárnap reggel 11 °C és 16 °C közé hűl, délután 20 °C és 25 °C közé melegszik a levegő. A trianoni Magyarországon országszerte kisüt a Nap. Erdély déli részén esők, záporok várhatóak. Keleten az északi szél élénk marad, másutt mérséklődik.

2012. szeptember 17., hétfő hajnalban 10 °C és 15 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 22 °C és 27 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Az ország keleti részén és Erdélyben újabb esők, záporok alakulhatnak ki. A Felvidéken és Erdélyben ismétlődő esők, záporok lehetnek, de az ország többi részén nem várható csapadék. A szél nyugatira fordul és megélénkül. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2012. szeptember 18., kedd reggel 11 °C és 16 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 18 °C és 23 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Az északnyugati szél országszerte megerősödik!

2012. szeptember 19., szerda hajnalban 5 °C és 10 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 16 °C és 21 °C közé melegszik fel a levegő. A szél mérséklődik. Csapadék nem várható. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

Szeptember 23-án újabb esőt okozó hidegfront érkezhet az országba.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.