Főoldal » Időjárás-előrejelzés 2013. április 02. és 2013. április 08. között: Marad a hideg, csapadékos idő legalább április közepéig

Időjárás-előrejelzés 2013. április 02. és 2013. április 08. között: Marad a hideg, csapadékos idő legalább április közepéig

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Holnap hajnalban -3 °C és 2 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 7 °C  és 12 °C közé melegszik fel a levegő. Nyugaton ennél hűvösebb, Erdélyben viszont akár 15 °C is lehet. Délnyugatról megnövekszik a felhőzet, és egyre többfelé lesz eső, zápor. Nyugaton havas eső, hó is eshet! Az északkeleti szél kissé megélénkül.

Holnapután reggel 0 °C és 5 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 6 °C  és 11 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Egész nap esők, záporok várhatók. Estefelé dél felől átmenetileg csökken a felhőzet. Többfelé képződik majd köd!!! Az északi szél megélénkül.

2013. április 04., csütörtök reggel -1 °C és 4 °C közé hűl, délután 6 °C  és 11 °C közé melegszik a levegő. Még mindig kialakulhatnak helyi záporok a felhőátvonulásokból. A nyugati szél kissé megélénkül.

2013. április 05., péntek hajnalban 0 °C és 5 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 7 °C  és 12 °C közé melegszik fel a levegő. Délnyugat felől ismét beborul az ég, és alakul ki többfelé eső, zápor, nyugaton havas eső is eshet! Párás marad az idő, köd is képződhet! A szél mérséklődik.

2013. április 06., szombat hajnalban 3 °C és 8 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 8 °C  és 13 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Nyugaton csökken a felhőzet. Keleten még többfelé lehet csapadék. Az északnyugati szél megerősödik.

2013. április 07., vasárnap reggel -2 °C és 3 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 7 °C  és 12 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Elszórtan még előfordulhat a felhőátvonulásokból csapadék. Erdélyben köd képződik! Az északnyugati szél megerősödik, nyugaton viharossá fokozódik.

2013. április 08., hétfő hajnalban -3 °C és 2 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 3 °C  és 8 °C közé melegszik fel a levegő. Észak felől ismét beborul az ég, és alakul ki sokfelé újabb eső, zápor. Helyenként havazás, hózápor is lehet! Viharossá fokozódik az északnyugati szél!

A jelenlegi számítások csak megerősítik az előző előrejelzésemben leírtakat! Az éjszakai fagyok, illetve az idő csapadékos jellege legalább április 15-éig megmaradnak! Akkor komolyabb melegedés látszik, de esők utána is sűrűn előfordulnak majd.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.