Főoldal » Időjárás-előrejelzés 2013. április 15. és 2013. április 21. között: Száraz idő, nagyon nagy napi hőingás!

Időjárás-előrejelzés 2013. április 15. és 2013. április 21. között: Száraz idő, nagyon nagy napi hőingás!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ma a legmagasabb hőmérséklet 13 °C és 18 °C között lesz, Erdélyben még kialakulhatnak helyi záporok. A trianoni Magyarországon derült idő várható, az ÉNY-i szél kissé megélénkül.

Holnap reggel 2 °C és 7 °C közé hűl, délután 13 °C  és 18 °C közé melegszik a levegő. A változó irányú szél kissé megélénkül. Nagy lesz a különbség a reggeli, és a délutáni hőmérsékletek között!

Holnapután hajnalban 1 °C és 6 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 14 °C  és 19 °C közé melegszik fel a levegő. A Kisalföldön a délies szél kissé megélénkül. Erdélyben 1-2 helyen kialakulhat zápor, a trianoni Magyarországon nem lesz csapadék. Többórás napsütés lesz. Nagy lesz a különbség a reggeli, és a délutáni hőmérsékletek között!

2013. április 17., szerda reggel 2 °C és 7 °C közé hűl, délután 16 °C  és 21 °C közé melegszik a levegő. Nyugaton több lesz a felhő, főleg az Alpokalján helyi zápor, zivatar is kialakulhat. Másutt az idő száraz marad. Nagy lesz a különbség a reggeli, és a délutáni hőmérsékletek között!

2013. április 18., csütörtök hajnalban 6 °C és 11 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 17 °C  és 22 °C közé melegszik fel a levegő. A Kisalföldön megélénkül a déies szél. Csapadék nem várható. Nagy lesz a különbség a reggeli, és a délutáni hőmérsékletek között!

2013. április 19., péntek reggel 5 °C és 10 °C közé hűl, délután 18 °C  és 23 °C közé melegszik a levegő. Hidegfront előterébe kerül az ország, és a Kisalföldön az ÉNY-i szél megélénkül. Északnyugaton záporok, zivatarok lehetnek. A Felvidéken sokfelé várható kiadós eső. A trianoni Magyarországon viszont nem várható jelentős csapadék. Nagy lesz a különbség a reggeli, és a délutáni hőmérsékletek között!

2013. április 20., szombat hajnalban 6 °C és 11 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 12 °C  és 17 °C közé melegszik fel a levegő, de Erdélyben még 20°C fölötti hőmérsékleteket, a trianoni Magyarország nyugati részén pedig 10 °C alatti maximum hőmérsékleteket is lehet majd mérni. Elszórtan, főleg a nyugati területeken lehet zápor, zivatar. Sok helyen száraz marad az idő. Hidegfront vonul át az országon, erős lesz az északias szél!

2013. április 21., vasárnap reggel 4 °C és 9 °C közé hűl, délután 13 °C  és 18 °C közé melegszik a levegő.

A jövő héten a csapadék mennyisége kevés lesz, de az azt követő héten ismét nőhet a csapadékhajlam. Az akkor lehulló csapadékvizet érdemes gyűjteni!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.