Főoldal » Időjárás-előrejelzés 2013. április 22. és 2013. április 28. között: Alapvetően száraz, meleg idő, néhol zápor, zivatar

Időjárás-előrejelzés 2013. április 22. és 2013. április 28. között: Alapvetően száraz, meleg idő, néhol zápor, zivatar

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Holnap hajnalban 5 °C és 10 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 17 °C  és 22 °C közé melegszik fel a levegő. Eleinte a délnyugati határszélen, később a Dunántúl déli részén, a Felvidéken, és Erdélyben is kialakulhat zápor, gyenge zivatar. Nem kizárt éjfél körül Budapest környékén sem a helyi zápor, zivatar kialakulása. A keleti szél helyenként élénk lesz. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

Holnapután reggel 7 °C és 12 °C közé hűl, délután 18 °C  és 23 °C közé melegszik a levegő. Elszórtan várható zápor, gyenge zivatar. A szél mérséklődik. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2013. április 24., szerda hajnalban 7 °C és 12 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 19 °C  és 24 °C közé melegszik fel a levegő. Keleten és Erdélyben lehet még zápor, zivatar. A trianoni Magyarország nagy részén derült, napos idő várható. A délnyugati szél helyenként megélénkül. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2013. április 25., csütörtök reggel 6 °C és 11 °C közé hűl, délután 20 °C  és 25 °C közé melegszik a levegő. A trianoni Magyarországon nem várható csapadék. Felvidéken néhol zápor, zivatar kialakulhat. A nyugati szél helyenként megélénkül. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2013. április 26., péntek hajnalban 8 °C és 13 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 21 °C  és 26 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. A Felvidék keleti részén egy-két helyen kisebb zápor lehet. A trianoni Magyarországon napos idő lesz. A délire forduló szél többfelé megélénkül. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2013. április 27., szombat reggel 11 °C és 16 °C közé hűl, délután 20 °C  és 25 °C közé melegszik a levegő. Megnövekszik a felhőzet, és elszórtan zápor, zivatar kialakulhat. Egy-két helyen felhőszakadás, jégeső is lehet. A déli szél többfelé megerősödik.

2013. április 28., vasárnap hajnalban 10 °C és 15 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 18 °C  és 23 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Szórványosan alakul ki helyi zápor, zivatar.

A jelenlegi számítások szerint a jövő hét vasárnaptól jövő hét utáni hét szerdáig ismét csapadékszünet lesz. Jövő hét csütörtöktől azonban bárikus mocsárhelyzet alakulhat ki Közép-Európában, amely intenzív zivatarok, felhőszakadások, jégesők kialakulásának kedvez.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.