Főoldal » Időjárás-előrejelzés 2013. április 29. és 2013. május 05. között: Jövő hét végén heves zivatarok felhőszakadással, és jégesővel

Időjárás-előrejelzés 2013. április 29. és 2013. május 05. között: Jövő hét végén heves zivatarok felhőszakadással, és jégesővel

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Holnap, hétfő reggel 10 °C és 15 °C közé hűl, délután 24 °C  és 29 °C közé melegszik a levegő. Északkeleten és Erdélyben záporok, zivatarok is kialakulhatnak. A délnyugati szél erős lesz! Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

Holnapután, kedd reggel 11 °C és 16 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 26 °C  és 31 °C között lesz a maximum hőmérséklet. A trianoni Magyarországon nem várható csapadék. Felvidéken lehetnek helyi záporok, zivatarok. A déli szél erős lesz, a Kisalföldön viharos széllökések is lehetnek! Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2013. május 01., szerda hajnalban 9 °C és 14 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 22 °C  és 27 °C közé melegszik fel a levegő. A trianoni Magyarországon csak elvétve lehet egy-egy futó zápor. A Felvidéken, és Erdélyben záporok, zivatarok lehetnek, amiket felhőszakadás, jégeső is kísérhet majd. Megerősödik az északnyugati szél, a Kisalföldön viharos lökések is lehetnek! Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2013. május 02., csütörtök reggel 9 °C és 14 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 25 °C  és 30 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Napközben eleinte derült idő várható, majd délnyugat felől beborul az ég, és egyre többfelé lesz heves zivatar, amikből felhőszakadás, és jégeső is eshet! A keleti szél megélénkül. Zivatarok környezetében viharos lökések is lehetnek! Főleg a Dunántúl déli részén rövid idő alatt nagy mennyiségű csapadék is lezúdulhat. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2013. május 03., péntek hajnalban 12 °C és 17 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 23 °C  és 28 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Napközben többfelé várható eső, zápor, néhol beágyazott zivatar, de estére kelet felé távoznak az esőfelhők. Melegfronti hatás várható! A déli-délnyugati szél megerősödik! Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2013. május 04., szombat reggel 9 °C és 14 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 23 °C  és 28 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Főleg a trianoni Magyarország határaihoz közeli részeken, és Erdélyben lehet zápor, zivatar, néhol felhőszakadás, jégeső. A szél mérséklődik. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2013. május 05., vasárnap hajnalban 13 °C és 18 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 22 °C  és 27 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Dél felől ismét megnövekszik a felhőzet, és alakul ki eső, zápor, néhol zivatar. Az északkeleti szél kissé megélénkül.

Május 6-tól 13-áig tartó héten bárikus mocsárhelyzet alakulhat ki, napi menetrendszerűen sokfelé alakul ki újabb heves zápor, zivatar, melyeket felhőszakadás, jégeső is kísérhet. Kb. 13-a után egy hidegfront érheti el az országot, amely után az idő ismét szárazabbá válhat.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.