Főoldal » Időjárás-előrejelzés 2013. február 18. és 2013. február 24. között: csapadékos idő

Időjárás-előrejelzés 2013. február 18. és 2013. február 24. között: csapadékos idő

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Holnap hajnalban -6 °C és -1 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 1 °C  és 6 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Északnyugat felől megnövekszik a felhőzet, és estétől egyre többfelé várható eső, később hóesés. A délnyugati szél élénk lesz.
Holnapután reggel -3 °C és 2 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 2 °C  és 7 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Erdélyben még többfelé várható csapadék, amely főként havazás lesz. A délnyugati országrészben további havazásra lehet számítani. A nyugatias szél megerősödik.
2013. február 20. szerda reggel -6 °C és -1 °C közé hűl, délután 1 °C  és 6 °C közé melegszik a levegő.
2013. február 21. csütörtök hajnalban -6 °C és -1 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 0 °C  és 5 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Estétől délnyugat felől megnövekszik a felhőzet, és egyre többfelé lehet ismét csapadékra (főként havazásra) számítani.
2013. február 22. péntek reggel -5 °C és 0 °C közé hűl, délután -1 °C  és 4 °C közé melegszik a levegő. Az északkeleti szél kissé megélénkül. Többfelé lesz újabb havazás. Legkevesebb mennyiség a keleti országrészben, és Erdélyben várható.
2013. február 23. szombat reggel -2 °C és 3 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 2 °C  és 7 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Mindenütt esni fog az eső, jelentős mennyiségű esőre kell számítani az ország legnagyobb részén! A keleti szél megélénkül, néhol megerősödik.
2013. február 24. vasárnap hajnalban 0 °C és 5 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 3 °C  és 8 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Csökken a felhőzet, napközben már csak északkeleten, és Erdélyben lehet újabb esőzés. Az országban nagy lesz a ködhajlam.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.