Főoldal » Időjárás-előrejelzés 2013. február 4. és 2013. február 10. között: Egymást követik a frontok

Időjárás-előrejelzés 2013. február 4. és 2013. február 10. között: Egymást követik a frontok

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Holnap (hétfő) hajnalban -4 °C és 1 °C közé hűl le a levegő, délután pedig -1 °C  és 4 °C közé melegszik fel a levegő. Napközben megnövekszik a felhőzet, és egyre többfelé lesz eső, havas eső, hó. A legkevesebb csapadék a délnyugati országrészben várható. A délnyugati szél megerősödik. Erdélyben ködös idő várható.

Holnapután (kedd) reggel -2 °C és 3 °C közé hűl, délután 2 °C  és 7 °C közé melegszik a levegő. Északon továbbra is lehetnek csapadékos (főleg esős) tájak. A déli szél megélénkül. A Főleg a Felvidéken, és a hegyvidéki tájakon sokfelé lesz köd.

2013. február 6. szerda hajnalban -2 °C és 3 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 3 °C  és 8 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Eleinte többfelé várható eső, havas eső, hó, délután csökken a felhőzet. A szél mérséklődik. Északon sokfelé lesznek ködös tájak.

2013. február 7. csütörtök reggel -3 °C és 2 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 2 °C  és 7 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Eleinte Erdélyben, később inkább az északnyugati tájakon várható eső. Este a nyugati-északnyugati szél megélénkül, helyenként megerősödik. Északon sokfelé lesznek ködös tájak.

2013. február 8. péntek hajnalban -6 °C és -1 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig -1 °C  és 4 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Főleg Erdélyben és a keleti országrészben alakul havazás, hózápor. Az északnyugati szél megélénkül. Keleten sokfelé lesz köd.

2013. február 9. szombat reggel -7 °C és -2 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig -2 °C  és 3 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Délnyugat felől beborul az ég, és további eső, havas eső, hó lesz. Az északkeleti szél megerősödik, a déli-délnyugati országrészben viharos lökések is kísérhetik! Erdélyen belül sok helyen lesznek ködös tájak.

2013. február 10. vasárnap reggel -4 °C és 1 °C közé hűl, délután -1 °C  és 4 °C közé melegszik a levegő. Többfelé várható újabb csapadék.

A jövő hét utáni héten is sok lesz a csapadék. A hőmérsékletek a sokévi átlagot tükrözik majd.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.