Főoldal » Időjárás-előrejelzés 2013. január 9. és 2013. január 15. között: Zord idő

Időjárás-előrejelzés 2013. január 9. és 2013. január 15. között: Zord idő

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ma (2012. január 8., kedd) délután a legmagassabb nappali hőmérséklet -3 °C és +2 °C között alakul, de Erdélyben ennél hidegebb helyek is lesznek. Eleinte napos idő lesz, majd nyugat felől beborul az ég, és egyre többfelé lehet havazás, hózápor, esetleg ónos eső. A déli szél kissé megélénkül.

Holnap reggel -5 °C és 0 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig -3 °C  és 2 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Eleinte keleten várható csapadék (főleg havazás), kora délutánra az ég kitisztul, késő délután nyugat felől ismét befelhősödik, és (a délnyugati tájak kivételével) újabb havazás várható.  A szél mérséklődik. Hajnalban többfelé képződik köd.

Holnapután reggel -4 °C és 1 °C közé hűl, délután 1 °C  és 6 °C közé melegszik a levegő. Erdélyben és a Felvidéken lesz újabb havazás, havas eső, eső. Este a nyugati szél helyenként megélénkül. Hajnalban többfelé lesz köd.

2013. január 11. péntek reggel -2 °C és 3 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 1 °C  és 6 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Az országnak a déli részén egész napos havazás, havas eső, eső lehet. Az északnyugati szél megélénkül. Hajnalban többfelé képződik köd.

2013. január 12. szombat reggel -6 °C és -1 °C közé hűl, délután -4 °C  és 1 °C közé melegszik a levegő. Átmenetileg csapadékszünet lesz ezen a napon. Északnyugati szél kissé megélénkül

2013. január 13. vasárnap hajnalban -8 °C és -3 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig -6 °C  és -1 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Szórványosan lehet kisebb havazás. A szél mérséklődik.

2013. január 14. hétfő reggel -7 °C és -2 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig -3 °C  és 2 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Délnyugat felől újabb csapadékzóna éri el hazánkat, beborul az ég és egyre többfelé lehet eső, havas eső, hó. Az északkeleti szél megélénkül, este helyenként megerősödik. Hajnalban többfelé lesz köd.

2013. január 15. kedd hajnalban -6 °C és -1 °C közé hűl le a levegő, délután pedig -3 °C  és 2 °C közé melegszik fel a levegő. Az északkeleti szél megerősödik. Hajnalban többfelé lesz köd.

A jövő hét közepétől folytatódik a csapadékos, változékony, az évszaknak, hónapnak megfelelő hőmérsékletű időjárás.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.