Főoldal » Időjárás-előrejelzés 2013. július 06. és 2013. július 12. között: július első zivatarjai

Időjárás-előrejelzés 2013. július 06. és 2013. július 12. között: július első zivatarjai

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ma este 19 °C és 24 °C közé süllyed a hőmérséklet. Eleinte keleten, éjszaka a középső országrészben egyre többfelé lesz zápor, zivatar, felhőszakadás, jégeső is lehet! heves zivatar is kialakulhat! A szél zivatar környezetében megerősödhet!

Holnap, szombat  hajnalban 16 °C és 21 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 28 °C  és 33 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Délelőtt az átmeneti szünet után délután többfelé – elsősorban a Balaton-Budapest-Északi középhegység tengelyen és Erdélyben képződnek gomolyfelhők, és alakulnak ki akár felhőszakadással, vagy jégesővel kísért zivatarok! Legkisebb valószínűséggel a délkeleti megyékben lesz zápor, zivatar. Az északias szél mérsékelt marad. Zivatarban azonban viharos erejű széllökések is lehetnek. Heves zivatarok is lehetnek (90 km/h-nál erősebb szél, 2 cm-nél nagyobb jégátmérő) Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

Holnapután, vasárnap  reggel 16 °C és 21 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 28 °C  és 33 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Főleg a déli országrészben és Erdélyben lehet zápor, zivatar! Kissé megélénkül az északias szél! Zivatarban szélerősödés valószínű! Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2013. július 08., hétfő reggel 15 °C és 20 °C közé hűl, délután 28 °C  és 33 °C közé melegszik a levegő. A déli határszélen, és Erdélyben lesznek záporok, zivatarok! Kissé megélénkül az északias szél! Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2013. július 09., kedd reggel 15 °C és 20 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 28 °C  és 33 °C között lesz a maximum hőmérséklet. A déli határszélen, és Erdélyben lesznek záporok, zivatarok! Kissé megélénkül az északias szél! Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2013. július 10., szerda hajnalban 14 °C és 19 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 28 °C  és 33 °C közé melegszik fel a levegő. A déli határszélen, Erdélyben és a Felvidéken lesznek záporok, zivatarok! Az északnyugatira forduló szél kissé megélénkül. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2013. július 11., csütörtök reggel 14 °C és 19 °C közé hűl, délután 27 °C  és 32 °C közé melegszik a levegő. Erős, helyenként viharos lesz az északnyugati szél! Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2013. július 12., péntek hajnalban 11 °C és 16 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 23 °C  és 28 °C közé melegszik fel a levegő. Erős, helyenként viharos lesz az északnyugati szél! Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

Jelenlegi számítások szerint a folytatásban július közepe száraz, 20-ától ismét csapadékosabb, de átlagos hőmérséketű lesz az idő.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.