Főoldal » Időjárás-előrejelzés 2013. július 13. és 2013. július 19. között: hűvös idő északkeleten esőkkel

Időjárás-előrejelzés 2013. július 13. és 2013. július 19. között: hűvös idő északkeleten esőkkel

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ma este 14 °C és 19 °C között lesz a hőmérséklet, zápor, zivatar északkeleten és Erdélyben lehet. Az ÉNY-i szél élénk, néhol erős lesz!
Holnap, szombat  reggel 10 °C és 15 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 23 °C  és 28 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Északkeleten előfordulhat zápor. Másutt kevés lesz a felhő. Élénk, néhol erős lesz az északnyugati szél! Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!
Holnapután, vasárnap  hajnalban 9 °C és 14 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 23 °C  és 28 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Északkeleten előfordulhat zápor. Másutt kevés lesz a felhő. Élénk, néhol erős lesz az északnyugati szél! Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!
2013. július 15., hétfő reggel 9 °C és 14 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 23 °C  és 28 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Szórványosa, főleg északkeleten lesz zápor, néhol zivatar. Élénk, néhol erős lesz az északnyugati szél! Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!
2013. július 16., kedd hajnalban 9 °C és 14 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 23 °C  és 28 °C közé melegszik fel a levegő. Csapadék nem várható. Élénk lesz az északi szél! Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!
2013. július 17., szerda reggel 9 °C és 14 °C közé hűl, délután 26 °C  és 31 °C közé melegszik a levegő. Csapadék nem várható! A szél mérséklődik! Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!
2013. július 18., csütörtök reggel 11 °C és 16 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 27 °C  és 32 °C között lesz a maximum hőmérséklet. A Flvidéken lehet zápor, zivatar. A trianoni Magyarországon derült lesz még az ég. Élénk, néhol erős lesz az északi szél! Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!
2013. július 19., péntek hajnalban 14 °C és 19 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 28 °C  és 33 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Szórványosan várható zápor, zivatar! Élénk, néhol erős lesz az északkeleti szél! Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.