Főoldal » Időjárás-előrejelzés 2013. június 08. és 2013. június 14. között: Eleinte kissé visszahűlő záporos idő, később szárazabb és melegebb idő

Időjárás-előrejelzés 2013. június 08. és 2013. június 14. között: Eleinte kissé visszahűlő záporos idő, később szárazabb és melegebb idő

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Holnap, szombat hajnalban, Medárd napján 9 °C és 14 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 24 °C és 29 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Főleg az Északi középhegységben, a Felvidéken, Erdélyben, illetve a trianoni Magyarország középső és délnyugati részén lehet számítani záporok, zivatarok kialakulására. Néhol felhőszakadás, jégeső is lehet! Mérsékelt lesz az északkeleti szél. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

Holnapután, vasárnap reggel 13 °C és 18 °C közé hűl, délután 25 °C és 30 °C közé melegszik a levegő. Keleten, Erdélyben és északon lehetnek záporok, zivatarok, néhol felhőszakadás, jégeső! A déli szél főleg nyugaton megerősödik! Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2013. június 10., hétfő hajnalban 12 °C és 17 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 22 °C és 27 °C közé melegszik fel a levegő. Nyugat felől beborul az ég, és délután egyre többfelé lesz zápor, zivatar! Felhőszakadás, jégeső is lehet! A délnyugati szél megerősödik! Eleinte meleg, estétől hidegfronti hatás várható.

2013. június 11., kedd hajnalban 11 °C és 16 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 21 °C és 26 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Főleg keleten és Erdélyben lesznek záporok, zivatarok! Az északnyugati szél megerősödik! Hidegfronti hatás lesz!

2013. június 12., szerda hajnalban 8 °C és 13 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 21 °C és 26 °C közé melegszik fel a levegő. Futó záporok továbbra is lehetnek a középső országrészben! Az északias szél megerősödik! Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2013. június 13., csütörtök hajnalban 9 °C és 14 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 21 °C és 26 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Néhol futó zápor lehet a felhőátvonulásokból. Erős, néhol viharos erejű lesz az északi-északkeleti szél! Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2013. június 14., péntek reggel 10 °C és 15 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 24 °C és 29 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Csökken a felhőzet, már csak Erdélyben lehet kevés csapadék. A trianoni Magyarországon napos, száraz idő várható! Az északkeleti szél megélénkül. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.