Főoldal » Időjárás-előrejelzés 2013. június 15. és 2013. június 21. között: kánikula

Időjárás-előrejelzés 2013. június 15. és 2013. június 21. között: kánikula

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ma (2013. június 14.)  délután 23 °C és 28 °C között, este 13 °C és 18 °C között várható a hőmérséklet. Erdélyben és a Kisalföldön lehetnek záporok, zivatarok, ott néhol felhőszakadás, jégeső is lehet! Az ország többi részén napos idő lesz. A Kisalföldön az északnyugati szél kissé megélénkül, máshol gyenge marad.


Holnap, szombat hajnalban 11 °C és 16 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 25 °C és 30 °C közé melegszik fel a levegő. Erdélyben, és a trianoni Magyarország nyugati, és északi részén lehet számítani záporokra, néhol zivatarra. Az ország többi részén napos idő lesz. A szél mérséklődik. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

Holnapután, vasárnap reggel 12 °C és 17 °C közé hűl, délután 28 °C és 33 °C közé melegszik a levegő. A délnyugati szél kissé megélénkül. A trianoni Magyarország nyugati, és északi felén, illetve a Felvidéken lesznek majd záporok, zivatarok, másutt napos idő várható. Az ország többi részén napos idő lesz. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2013. június 17., hétfő hajnalban 16 °C és 21 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 29 °C és 34 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. A Felvidéken és Erdélyben lesznek záporok, zivatarok. A trianoni Magyarországon napos idő várható. A szél mérséklődik. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2013. június 18., kedd hajnalban 17 °C és 22 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 30 °C és 35 °C közé melegszik fel a levegő. Erdélyben lehet zápor, zivatar! Megélénkül a délkeleti szél. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2013. június 19., szerda reggel 17 °C és 22 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 31 °C és 36 °C között lesz a maximum hőmérséklet. A trianoni Magyarországon napos idő várható. Erdélyben lehet zápor, zivatar! Élénk lesz a délkeleti szél! Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2013. június 20., csütörtök reggel 18 °C és 23 °C közé hűl, délután 32 °C és 37 °C közé melegszik a levegő. Élénk, néhol erős lesz a délkeleti szél! Elszórtan lehetnek záporok, zivatarok! Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2013. június 21., péntek hajnalban 16 °C és 21 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 25 °C és 30 °C közé melegszik fel a levegő. Szórványosan lehetnek záporok, zivatarok! Élénk, néhol erős lesz a délkeleti szél!

 

Jövő hét szombattól a jövő hét utáni héten többfelé lesz zápor, zivatar, bizonyos helyeken felhőszakadás, jégeső is lehet! Mérséklődik majd a kánikulai meleg is.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.