Főoldal » Időjárás-előrejelzés 2013. június 22. és 2013. június 28. között: Vége a kánikulának holnap heves zivatarok!

Időjárás-előrejelzés 2013. június 22. és 2013. június 28. között: Vége a kánikulának holnap heves zivatarok!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ma, a Nyári Napforduló napján 32 °C, és 37 °C között lesz csúcshőmérséklet. Főleg északkeleten és Erdélyben lehetnek záporok, zivatarok. Este 22 °C és 27 °C között lesz a hőmérséklet. A délnyugat szél megélénkül.

Holnap, szombat  hajnalban 16 °C és 21 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 31 °C  és 36 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Délelőtt Budapesten és környékén, délután az ország keleti felén zivatarok alakulnak ki! Az ország középső részén késő délután már nem várható csapadék. Felhőszakadás, jégeső is lehet! Némelyik zivatar heves is lehet! Erdélyben szombat-vasárnapra virradó éjszaka lehetnek heves zivatarok! A trianoni Magyarország nyugati felén csapadék nem, vagy csak elvétve fordulhat elő! Élénk lesz a déli-délnyugati szél. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!
Holnapután, vasárnap  reggel 16 °C és 21 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 28 °C  és 33 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Napközben az ország középső részén, késő délutántól már csak a keleti felén lesznek záporok, zivatarok! Estétől hidegfronti hatás várható, az északnyugati szél megélénkül. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!
2013. június 24., hétfő hajnalban 14 °C és 19 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 21 °C  és 26 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Sokfelé lehet újabb eső, zápor, helyenként zivatar! Viharossá fokozódik az északnyugati szél!
2013. június 25., kedd reggel 10 °C és 15 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 18 °C  és 23 °C között lesz a maximum hőmérséklet. A felhőátvonulásokból helyenként futó záporok lehetnek. Erdélyben többfelé lesz eső, zápor, néhol zivatar! Erős lesz az északnyugati szél!
2013. június 26., szerda hajnalban 10 °C és 15 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 21 °C  és 26 °C közé melegszik fel a levegő. Többórás napsütés mellett időként erősen megnövekszik a felhőzet Az északnyugati-északi szél még élénk lesz. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!
2013. június 27., csütörtök reggel 10 °C és 15 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 23 °C  és 28 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Főleg az ország északkeleti részén lehet csapadék, nagy eséllyel záporok, zivatarok! Erős lesz az északi szél! Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!
2013. június 28., péntek hajnalban 11 °C és 16 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 22 °C  és 27 °C közé melegszik fel a levegő. Élénk lesz az északi szél! Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!
A folytatásban átlagos hőmérsékletű idő várható. A hétvégi heves zivatarok, hidegfrontok időszaka következhet. Július közepén újabb hőhullám jöhet szárazsággal!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.