Főoldal » Időjárás-előrejelzés 2013. június 29. és 2013. július 05. között: Visszamelegszik az idő, jövő hét végén heves zivatarok lehetnek!

Időjárás-előrejelzés 2013. június 29. és 2013. július 05. között: Visszamelegszik az idő, jövő hét végén heves zivatarok lehetnek!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ma, 2013. június 28. este 15 °C és 20 °C közötti hőmérsékletek lesznek. Főleg a középső országrészben elszórtan záporok, 1-2 helyen zivatar is kialakul. Az északnyugati szél kissé megélénkül.

Holnap, szombat  reggel 9 °C és 14 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 20 °C  és 25 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Főleg az Északi középhegységben és Erdélyben lesz zápor, zivatar. Az északnyugati szél kissé megélénkül. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

Holnapután, vasárnap  hajnalban 10 °C és 15 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 21 °C  és 26 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Főleg az Északi középhegységben lesznek záporok, néhol zivatarok! Megerősödik az északnyugati szél! Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2013. július 01., hétfő hajnalban 8 °C és 13 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 22 °C  és 27 °C közé melegszik fel a levegő. Főleg Erdélyben lesznek záporok, zivatarok! Kis eséllyel az Alföldön is lehet futó zápor. A szél mérséklődik. Erdélyben még élénk lesz az északnyugati szél. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2013. július 02., kedd reggel 9 °C és 14 °C közé hűl, délután 26 °C  és 31 °C közé melegszik a levegő. Csapadék nem várható. Nyugaton a délnyugati szél megélénkül. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2013. július 03., szerda hajnalban 10 °C és 15 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 28 °C  és 33 °C közé melegszik fel a levegő. Nyugaton időnként megnövekszik a gomolyfelhőzet, és néhol zivatarok alakulhatnak ki, amiket felhőszakadás, jégeső is kísérhet! Heves zivatar sem kizárt (heves zivatar: 90 km/h-nál nagyobb széllökések, 2 cm-nél nagyobb jégátmérőjű jégeső)! Másutt napos, száraz idő lesz! Mérsékelt lesz a szél. Erős lesz az UVB sugárzás! Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2013. július 04., csütörtök reggel 14 °C és 19 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 29 °C  és 34 °C között lesz a maximum hőmérséklet. A többórás napsütés mellett megnövekedhet a gomolyfelhőzet, és főleg Erdélyben, illetve az Északi-középhegységben és környékén a feltornyosuló gomolyfelhőkből intenzív zivatarok alakulhatnak ki, amiket felhőszakadás, jégeső is kísérhet! Kissé megélénkül az északnyugati szél! Heves zivatar is lehet! Erős lesz az UVB sugárzás! Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2013. július 05., péntek hajnalban 14 °C és 19 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 29 °C  és 34 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Országszerte megélénkül az északias szél! Erős lesz az UVB sugárzás! Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

 

A folytatás bizonytalan. A jelenlegi időjárási helyzetben jövő hét pénteknél későbbi napokra nehéz előrejelezni időjárást!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.