Főoldal » Időjárás-előrejelzés 2013. május 11. és 2013. május 17. között: eleinte kettősség, később fokozatos melegedés esőkkel

Időjárás-előrejelzés 2013. május 11. és 2013. május 17. között: eleinte kettősség, később fokozatos melegedés esőkkel

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ma (2013. május 10.) este 16 °C és 21 °C között van Magyarországon a hőmérséklet, a Dunántólon egy hidegfront hatására néhol zápor, 1-2 helyen zivatar van.

Holnap, szombat hajnalban 8 °C és 13 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 21 °C  és 26 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet, de nyugaton 21 °C-nál 3-4 °C-kal alacsonyabb, keleten és Erdélyben 26 °C-nál 3-4 °C-kal magasabb értékeket is lehet majd mérni. A Duna vonalától nyugatra többfelé várható eső, zápor, helyenként zivatar. A Duna-Tisza közén csak elvétve lehet egy-egy frissítő zápor, nagyon kis eséllyel zivatar. A Tiszántúlon és Erdélyben csapadék nem lesz. Nyugaton az északnyugati szél, keleten a délnyugati szél kissé megélénkül. A középső országrészben a szél mérsékelt lesz. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

Holnapután, vasárnap reggel 9 °C és 14 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig általában 19 °C  és 24 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Nyugaton ettől hidegebb, keleten és Erdélyben ettől 1-2 °C-kal melegebb lesz. Főleg a Dunántúl, és a Duna-Tisza köze északi részén lesz többfelé eső, zápor, zivatar. A Tiszántúlon elvétve lehet egy-egy zápor, zivatar. A trianoni Magyaroszágnak főleg a nyugati és középső részén megerősödik az északnyugati szél. Erdélyben a délnyugati szél megélénkül.

2013. május 13., hétfő hajnalban 7 °C és 12 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 16 °C  és 21 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Sok lesz a felhő, a Dunántúlon várható némi napsütés. A középső, és keleti országrészben többfelé lesz eső, zápor. Az északnyugati szél erős lesz!

2013. május 14., kedd hajnalban 4 °C és 9 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 19 °C  és 24 °C közé melegszik fel a levegő. Szórványosan várható zápor, helyenként zivatar. A Kisalföldön a délies szél, Erdélyben az északias szél megélénkül. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2013. május 15., szerda reggel 6 °C és 11 °C közé hűl, délután 23 °C  és 28 °C közé melegszik a levegő. A déli szél megélénkül, a Kisalföldön megerősödik. A nap első felében még szórványosan eső, zápor, néhol zivatar, később csökken a felhőzet. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2013. május 16., csütörtök hajnalban 10 °C és 15 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 24 °C  és 29 °C közé melegszik fel a levegő. A déli szél megerősödik, helyenként viharossá fokozódik. Néhol zápor, zivatar kialakulhat. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2013. május 17., péntek reggel 12 °C és 17 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 26 °C  és 31 °C között lesz a maximum hőmérséklet. A déli szél élénk, helyenként erős marad. Néhol zápor, zivatar kialakulhat. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.