Főoldal » Időjárás-előrejelzés 2013. május 23. és 2013. május 29. között: hűvös idő sok csapadékkal

Időjárás-előrejelzés 2013. május 23. és 2013. május 29. között: hűvös idő sok csapadékkal

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Holnap, csütörtök reggel 6 °C és 11 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 14 °C  és 19 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Főleg Erdélyben, a trianoni Magyarország keleti és középső részén lehet eső, zápor, helyenként zivatar. Az északi szél megerősödik.

Holnapután, péntek hajnalban 6 °C és 11 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 16 °C  és 21 °C közé melegszik fel a levegő. Erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé lehet kisebb eső, zápor. A nyugati szél kissé megélénkül.

2013. május 25., szombat reggel 5 °C és 10 °C közé hűl, délután 16 °C  és 21 °C közé melegszik a levegő.  A délnyugati szél kissé megélénkül. Délelőtt főleg a nyugati országrészben, délután főleg a keleti országrészben és Erdélyben lehet zápor, zivatar. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2013. május 26., vasárnap hajnalban 7 °C és 12 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 13 °C  és 18 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Hidegfront vonul át az országon. Reggel beborul az ég, és egyre többfelé alakul ki eső, zápor, beágyazott zivatar. Először a déli szél, később az északias szél erősödik meg, helyenként viharos lökések is lehetnek.

2013. május 27., hétfő reggel 4 °C és 9 °C közé hűl, délután 16 °C  és 21 °C közé melegszik a levegő. Főleg az ország északi és középső részén lesznek esők, záporok, néhol zivatarok. A nyugati szél erős lesz! Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2013. május 28., kedd reggel 7 °C és 12 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 22 °C  és 27 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Többfelé lehet kisebb eső, zápor. A déli szél megélénkül. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2013. május 29., szerda hajnalban 9 °C és 14 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 23 °C  és 28 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Főleg az ország középső és keleti részén lesz zápor, zivatar. Először a déli, később az északi szél megerősödik! Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

A folytatásban is marad a csapadékos és viszonylag hűvös idő.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.