Főoldal » Időjárás-előrejelzés 2013. március 20. és 2013. március 26. között: erőteljes lehűlés várható

Időjárás-előrejelzés 2013. március 20. és 2013. március 26. között: erőteljes lehűlés várható

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Holnap reggel -1 °C és 4 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 9 °C  és 14 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Délnyugat felől megnövekszik a felhőzet, és egyre többfelé ered el az eső. A délnyugati szél megerősödik!

Holnapután reggel 2 °C és 7 °C közé hűl, délután 6 °C  és 11 °C közé melegszik a levegő. Sokfelé várható csapadék, a legtöbb mennyiség Erdélyben, a Felvidéken, a Délvidéken illetve a nyugati országrészben, kevesebb mennyiség a trianoni Magyarország keleti részén hullik. A nyugati országrészben megerősödik az északias szél, a Kisalföldön viharos lökések is lesznek!

2013. március 22., péntek hajnalban -1 °C és 4 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 2 °C  és 7 °C közé melegszik fel a levegő. Keleten és Erdélyben további kiadós mennyiségű eső fog esni. Erős, néhol viharos lesz az északi szél! Erős hidegfronti hatás várható!

2013. március 23., szombat hajnalban -7 °C és -2 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig -1 °C  és 4 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. A trianoni Magyarország legnagyobb részén felszakadozik a felhőzet. A Dunántúlon még felhős marad az ég, ott további helyi esők, záporok alakulhatnak ki. Erdélyben délelőtt további eső, helyenként havazás várható, később kitisztul ott is az égbolt. Keleten és Erdélyben még lehetnek erős széllökések, másutt mérséklődik a szél.

2013. március 24., vasárnap reggel -9 °C és -4 °C közé hűl, délután -1 °C  és 4 °C közé melegszik a levegő. Csapadék nem valószínű. Az északkeleti szél élénk marad!

2013. március 25., hétfő reggel -7 °C és -2 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 2 °C  és 7 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Délnyugat felől megnövekszik a felhőzet, és dél felől lassanként egyre többfelé várható újabb csapadék, aminek a hőmérséklet függvényében változó lesz a halmazállapota. Az északkeleti országrészben még száraz idő valószínű. Erős lesz az északkeleti szél!

2013. március 26., kedd hajnalban -4 °C és 1 °C közé hűl le a levegő, délután pedig -1 °C  és 4 °C közé melegszik fel a levegő. Ezen a napon is csapadékos idő lesz. Az északkeleti szél továbbra is erős marad!

A talajmenti fagyok az egész hónapban megmaradnak. Lassú enyhülésre a hónap végén számíthatunk, de még április elején sem fogja a maximális hőmérséklet meghaladni a 15 °C-ot. A csapadékhajlam a hónap végére kissé csökken, de továbbra is frontokkal tarkított, változékony idő várható.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.