Főoldal » Időjárás-előrejelzés 2013. szeptember 02. és 2013. szeptember 08. között: Visszajön a szárazság

Időjárás-előrejelzés 2013. szeptember 02. és 2013. szeptember 08. között: Visszajön a szárazság

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Holnap, hétfő reggel 9 °C és 14 °C közé hűl, délután 19 °C  és 24 °C közé melegszik a levegő.

Holnapután, kedd hajnalban 11 °C és 16 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 20 °C  és 25 °C közé melegszik fel a levegő. Egy-két helyen lehet zápor, zivatar. A nyugatias szél élénk lesz.

Szerda reggel 10 °C és 15 °C közé hűl, délután 22 °C  és 27 °C közé melegszik a levegő. Erős lesz az északnyugati szél! Nyugaton lehet kisebb zápor, vagy zivatar, máshol száraz idő lesz. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

Csütörtök reggel 9 °C és 14 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 24 °C  és 29 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Nyugaton lehet gyenge eső, máshol száraz idő lesz. A szél mérséklődik. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

Péntek hajnalban 11 °C és 16 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 22 °C  és 27 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Száraz, napos idő várható. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

Szombat reggel 9 °C és 14 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 22 °C  és 27 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Száraz, napos idő várható. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

Vasárnap hajnalban 9 °C és 14 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 22 °C  és 27 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Száraz, napos idő várható. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

Komoly csapadék szeptember 16-áig nem várható! Az aszály visszatérésének a valószínűsége: NAGY!!!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.