Főoldal » Időjárás-előrejelzés: A déli országrészben jön az első hó

Időjárás-előrejelzés: A déli országrészben jön az első hó

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ma 2011. november 23-a van.

Holnap reggel általában -2 °C és -7 °C közé hűl a levegő. Napközben 2 °C és 8 °C közé melegszik a levegő. A hajnali köd napközben feloszlik. A déli országrészben viszont beborul az ég és ott néhol havazás is lehet. Másutt napos idő várható.

Péntek hajnalban -3 °C és -8 °C közé hűl a levegő. Napközben 3 °C és 8 °C közé melegszik az idő. Az ország nagy részén kevés lesz a felhő, napos idő várható.

Szombat reggel -3 °C és -8 °C közé hűl a levegő. Napközben 2 °C és 6 °C közé melegszik az idő. Estétől egyre több felhő lesz, de jelentős csapadék nem várható.

Vasárnap reggel -1 °C és -4 °C közé csökken a hőmérséklet, délután 3 °C és 8 °C közé melegszik az idő. Napközben csökken a felhőzet és délután mindenütt kisüt a nap.

Hétfő reggel -3 °C és -5 °C közé hűl a levegő. Hétfő napközben 3 °C és 8 °C közé melegszik a levegő. Változóan felhős lesz az ég. Az északias szél kissé megélénkül.

Kedd reggel -4 °C és 1 °C közé csökken a hőmérséklet. Napközben 4 °C és 9 °C közé melegszik a levegő. Országszerte napos idő várható. A délkeleties szél megélénkül.

Szerda reggel -3 °C és 1 °C közé hűl a levegő. Napközben 2 °C és 7 °C közé melegszik az idő.

Jelentős időjárás változás nem várható egészen jövő hét vasárnapig. Vasárnap (2011. december 4.) viszont megérkezik az év első komolyabb havazása, amely már országos méretű lesz.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.