Főoldal » Időjárás-előrejelzés: Átmeneti felfrissülés

Időjárás-előrejelzés: Átmeneti felfrissülés

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Holnap (2011. szeptember 4.) reggel 14 °C és 19 °C közé hűl a levegő. Erdélyben viszont akár 11 °C-ra süllyed a levegő hőmérséklete.

Napközben 25 °C és 30 °C közé melegszik a levegő. Eleinte kevés lesz a felhő, azonban nyugat felől egyre többfelé megnövekszik a felhőzet. ADunántúlon záporok, zivatarok is kialakulhatnak, néhol felhőszakadás, vagy jégeső is lehet.

Hétfő reggel 14 °C és 19 °C közé hűl le a levegő.  Napközben eleinte a Dunántúlon, majd egyre többfelé alakul ki zápor, zivatar, néhol felhőszakadás, vagy jégeső is lehet. A legmagasabb hőmérséklet 27 °C és 32 °C közé várható. A délies szél megélénkül. A front előre láthatólag késő délután (nyugat) – éjszaka (kelet) érkezik.

Kedden reggel 15 °C és 20 °C közé süllyed a hőmérséklet és az északnyugati-északi szél viharossá fokozódik. Mindössze 18 °C és 23 °C közé melegszik a levegő. Keleten és Erdélyben még többfelé lehet eső, zápor, zivatar.

Szerda reggel 10 °C és 15 °C közé süllyed a hőmérséklet. Napos, száraz idő lesz. Napközben 20 °C és 25 °C közé melegszik a levegő.

Csütörtök reggel is 10 °C és 15 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet. Jelentősebb szél, csapadék nem várható ezen a napon sem. 25 °C és 27 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. 13 °C és 18 °C közé hűl a levegő.

Péntek reggel 12 °C és 17 °C közé süllyed a hőmérő higanyszála. Jelentősebb szél, csapadék nem várható ezen a napon sem. A levegő 24 °C és 29 °C közé melegszik majd fel.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.