Főoldal » Időjárás-előrejelzés: Eleinte esősebb, később szelesebb, majd szárazabb idő

Időjárás-előrejelzés: Eleinte esősebb, később szelesebb, majd szárazabb idő

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ma, 2011. október 23-a ünnepélyén nyirkos, hideg idő van/volt, de mi lesz a folytatás?

Este 5 °C és 10 °C közé hűl a levegő, továbbra is borult, néhol nyirkos, esős idő várható.

Holnap reggel 5 °C és 10 °C közé hűl a levegő. Továbbra is borult, esős idő várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 °C és 15 °C között lesz. A szél délkeletire fordul és kissé megélénkül, a Kisalföldön megerősödik. Erdélyben lehetnek napos területek is.

Kedden reggel 3 °C és 8 °C közé hűl a levegő. Elsősorban a nyugati országrészben lesz erősen felhős, vagy borult az ég, ott további eső várható. Erdélyben és keleten napos idő lesz. 10 °C és 15 °C lesz a maximum hőmérséklet. A délkeleti szél nyugaton megerősödik, másutt gyenge marad.

Szerda reggel 4 °C és 9 °C közé hűl a levegő. Napközben 11 °C és 16 °C közötti hőmérsékletek lesznek, a délkeleti szél élénk, nyugaton erős lesz. Felhős lesz az ég, de jelentős csapadék nem várható.

Csütörtök reggel 0 °C és 5 °C közé hűl a levegő. Napközben 9 °C és 14 °C közötti hőmérsékletek lesznek, az Alpokalján várható eső, másutt gyengén, vagy közepesen felhős idő várható. Erős lesz a délkeleti szél.

Péntek hajnalban 6 °c és 11 °C közé hűl a levegő. Nappal 8 °C és 13 °C között lesz a csúcshőmérséklet. A szél mérséklődik, lesz napsütés a gyengén felhős ég mellett, de hűvös idő várható.

Szombat hajnalban 3 °C és 8 °C között lesz a minimum hőmérséklet. Nappal 11 °C és 16 °C közötti hőmérsékletek lesznek. FElhős lesz az ég, de csapadék nem valószínű.

Vasárnaptól a szombatihoz hasonló, száraz, ám hűvös idő valószínű.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.