Főoldal » Időjárás-előrejelzés: Frontok és enyhe idő

Időjárás-előrejelzés: Frontok és enyhe idő

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ma 2012. január 7., szombat van. Este és holnap hajnalban nyugaton +1 °C és 0 °C között, keleten és Erdélyben, valamint a Délvidéken -3 °C körül lesz a hőmérséklet. Ma este fokozatosan beborul az ég és egyre többfelé lesz eső, zápor, hózápor. Holnap délután kitisztul az ég, de az északnyugatias szél megerősödik, néhol viharossá fokozódik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 °C és 5 °C között lesz.

Hétfő reggel -4 °C (Kelet és Erdély) és +1 °C (nyugat és délnyugat) közé csökken a hőmérséklet. Délutánra 1 °C és 6 °C közé melegszik az idő. A Dunántúlon az északnyugatias szél ismét megerősödik. Szórványosan, főleg a hegyekben lehet havazás, hózápor. Estére a szél mérséklődik. Este többfelé képződhet köd.

Kedd reggel általában -4 °C és +1 °C közé hűl a levegő.  Napközben -1 °C és +4 °C közé melegszik az idő. Újabb hidegfront érkezik, az északnyugatias szél újra megerősödik a Dunántúlon, ismét lehet további havazás, vagy hózápor. Este többfelé képződhet köd.

Szerda reggel -5 °C és 0 °C közé hűl le a levegő hőmérséklete. Napközben -1 °C és +4 °C közé várható a legmagasabb hőmérséklet. A felhők feloszlanak, de az északnyugatias szél sokfelé élénk marad.

Csütörtök reggel -5 °C és 0 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet. Napközben +1 °C és +5 °C közé melegszik a levegő.  A reggeli köd után jobbára napos, száraz, hideg idő várható.

Péntek reggel -4 °C és +1 °C közé hűl a levegő, ami napközben +1 °C és +6 °C közé melegszik fel. Napközben általában száraz idő lesz, de északkeleten néhol lehet kisebb zápor, vagy hózápor.

Távolabbi kilátások:

Január 16-áig csapadékszünet és derült napok lesznek, viszont január 17-e körül újabb hidegfrontok és csapadékfelhők érkeznek a Kárpát-medencébe.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.