Főoldal » Időjárás előrejelzés (karácsonytól szilveszterig): változékony idő karácsonykor, majd unalmasabb, végül ismét hidegfrontok

Időjárás előrejelzés (karácsonytól szilveszterig): változékony idő karácsonykor, majd unalmasabb, végül ismét hidegfrontok

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Holnap, Szenteste napján hajnalban -1 °C és -6 °C közé hűl a levegő. Napközben -1 °C és +4 °C között lesz a legmagasabb nappali hőmérséklet. Eleinte a középső és a keleti országrészben, majd egyre többfelé várható újabb havazás, nyugaton havas eső, eső is eshet. Este az északnyugati szél megélénkül.

Karácsony első napján 0 °C és -5 °C közé várható a legalacsonyabb hőmérséklet. Az északnyugatias szél élénk lesz. Erdélyben lesz még borult, havas, esetleg esős idő. -1 °C és +5 °C között lesz a maximum hőmérséklet.

Karácsony másnapján, hétfőn -5 °C és 0 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet. Napközben 2 °C és 7 °C között lesz a maximum hőmérséklet. A Felvidéken és délnyugaton, később Erdélyben lesz újabb eső, illetve havazás. Borult, barátságtalan, ködös idő várható.

Kedden -4 °C és +1 °C közé hűl a levegő. Délután 1 °C és 6 °C közé melegszik az idő. Barátságtalan, ködös idő lesz, néhol ködszitálással.

Szerdán -5 °C és 0 °C közé hűl a levegő.  Délután 2 °C és 7 °C között lesz a legmagasabb nappali hőmérséklet. A keddihez hasonló időre számíthatunk.

Csütörtökön reggel 1 °C és -4 °C közé hűl, napközben 1 °C és 6 °C közé melegszik a levegő. Hidegfront érkezik.Az északnyugatias szél megélénkül. A köd helyenként feloszlik és a Nap előbújik.

Péntek (30-a) reggel -5 °C és 0 °C között lesz a minimum, napközben pedig 0 °C és +5 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Erős északnyugati széllel és csapadékkal újabb hidegfront érkezik.

Szombaton (Szilveszterkor) reggel a hidegfront átvonul felettünk és az ég újra kitisztul, a szél megerősödik.

Vasárnap (2012. január 1-je) reggel kitisztul az idő.

Az első hét hétköznapjain nyugodt, eseménytelen idő várható, majd január 6-a körül újabb hidegfrontok jönnek, és változékonyra fordul az időjárás.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.